TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Šīs nedēļas laikā lasītākie Neatkarīgās raksti – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.

3.lapa

40 miljonu afēra aizsedz "koalīcijas" politiskās prostitūcijas projektus

Reinis Inkēns, Saeima

Nav taisnība tiem, kuri uzskata: 13. Saeima ir visnejēdzīgākā visā neatkarīgās Latvijas vēsturē. Tieši otrādi: šī Saeima, precīzāk - valdošā „koalīcija”, ir izviņķelējusi tik treknus politiskās prostitūcijas projektus, ka par maz neliksies. Nejēdzīga tā var šķist vien tiem, kuri jūtas apzagti un piekrāpti. Bet tās jau ir tikai apzagto un piekrāpto problēmas.

Ceturtdien Saeimas vairākums nobalsoja par „labo gribu”, uzdāvinot trim holokausta biznesmeņiem 40 miljonus eiro, kas tiek izņemti no mūsu - nodokļu maksātāju - kabatām. Šis balsojums „pateica”: Latvija ir vainojama Staļina un Hitlera okupācijas režīmu noziegumos, kas tikuši pastrādāti Latvijas teritorijā.

Daniels Pavļuts (A/Par) pēc balsojuma priecīgi vidžināja tviterlentē: „Paldies Saeimai par šo balsojumu. Tas ir vēsturisks un svarīgs visai Latvijai - tikai tāda sabiedrība, kas spēj atrisināt pagātnes sāpīgos jautājumus un noslēgt rēķinus ar savu vēsturi, spēj augt un veiksmīgi iet uz priekšu.”

Piedošan, kādā veidā ir atrisināti „pagātnes sāpīgie jautājumi”? Vieniem cietējiem atņemot naudu, lai atdotu to citiem cietējiem vai, pareizāk sakot, tiem, kuri uzdodas par to otro cietēju aizstāvjiem? Un ar vēsturi, biedri Pavļut, nekādi rēķini nav jāslēdz, tā ir nemainīga un nenopērkama. Varam tikai cerēt, ka pienāks laiks, kad rēķini tiks nosūtīti veselai politikāņu varzai, kas patlaban izsaimnieko Latviju. Visu rakstu var izlasīt šeit:

40 miljonu afēra aizsedz "koalīcijas" politiskās prostitūcijas projektus

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā