TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Šīs nedēļas laikā lasītākie Neatkarīgās raksti – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.

2.lapa

Astrologs brīdina, ka Krievija var izmantot atomieročus

Scanpix

Par Krievijas atomieroču lietošanu maijā vai jūnijā brīdina astrologs, kurš 2022. gada gaidīšanai veltītā TV raidījumā sacījis tā: “Man ir klienti Mariupolē, es viņiem iesaku pavasarī no pilsētas aizbraukt, ja vien ir tāda iespēja.” Līdz šim Krievijas armija tieši Mariupoles sagraušanai un tās iedzīvotāju nogalināšanai iztērējusi tik daudz parasto sprāgstvielu, ka ilgākā laikā sasniegusi tādu pašu efektu, kādu uzreiz dotu taktisko kodolieroču lietošana.

Gan Krievija, gan Ukraina mobilizējušas savus astrologus, numerologus, tarologus un visu citu paveidu gaišreģus paredzēt uzvaru savai valstij. Šo cīņu raksturo tas pats, kas cīņu ar ieročiem rokās. Proti, abās frontes pusēs cilvēki runā krievu valodā, kas padara vārdu karu lauku vieglāk pārskatāmu. No vienas puses, šādi paredzējumi būtu jāklasificē par propagandu un jāizslēdz no paredzējumiem, pēc kuru piepildīšanas vai nepiepildīšanās atbildēt uz mūžīgo jautājumu, vai nākotne vispār ļauj sevi paredzēt. No otras puses, karš darbojas kā laika paātrinātājs. Karš sašķiro pareizos un nepareizos paredzējumus īsākā laikā, nekā publika pagūst aizmirst, ko kurš teicis un ko tas nozīmēja to laiku kontekstā.

Šajā reizē palūkosimies, cik ticams vai neticams izklausās paredzējums, ka Krievija savu uzbrukumu Ukrainai turpinās ar atomieroču lietošanu. Paredzējums nācis no Ukrainas puses un iegrozīts Ukrainai labvēlīgi. Lūk, ko gandrīz nupat, 31. martā sacījis visu Ukrainai atlikušo TV kanālu iemīļotais tēls - astrologs Vlads Ross. Visu rakstu var izlasīt šeit:

Astrologs brīdina, ka Krievija var izmantot atomieročus

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā