Komentāri: Rinkēvičs par Kremļa politikas atbalstītājiem: Nav iespējama laipošana par tēmu "dzīvosim draudzīgi"

Komentē 6

Ar fašistiem nedrīkst dzīvot draudzīgi.

26.maijs 2023 Atbildēt

❤️Es spēlēju jaunu seksa spēli 18+) Es nevaru to iziet cauri, tas ir tik grūti) Kas spēlē, palīdziet man ➤ s4.lv/sexga

27.maijs 2023 Atbildēt

Rinkēvičs ir bīstams cilvēks. Bet cilvēciski viņu var saprast - tāda maza cīņa ''būt vai nebūt". Kremļa politiķu acīs viņš ir nožēlojams cilvēciņš, taču dēl tā viņu tur neviens netaiās sist nost. Pēc Eiropas standartiem viņš ir īpaši godājams varonis. Tur arī visa atšķirība.

26.maijs 2023 Atbildēt

Rinkēvičs nav valstsvīrs. Viņa līmenis labākajā gadījumā ir kādas bankas menedžeris, kuram nekad un ne par ko nav jāatbild, bet ir garantēts tā saucamais zelta izpletnis. Manuprāt, Rinkevičs ir bezatbildīgs muldoņa, bet viņa atbilde uz jautājumu par Pirmo lēdiju vispār bija bezkaunības un cūcības kalngals.

26.maijs 2023 Atbildēt

JJa šo kandidātu ievēlētu, tad kur garantija, ka tūlīt pēc stāšanās amatā neuzpeldētu trakākas lietas nekā Levita gadījumā? Būtu jautājumi piem., par neoficiālo tikšanos Izraēlā karjeras kāpuma sākumā ar krievu mafijas nelaiķa bosu Primakovu. Un gan jau citiem ir vēl citi jautājumi. Šajā gadījumā kā priekšrocība tiek uzsvērta starptautiskās sadarbības pieredze. Tātad virzītājiem galvenais, lai Eiropa mūs saprastu, jādara viss, lai piemērotos tādai Eiropas izpratnei, kādu piedāvā Latvijas mēdiji. Šeit nu mēs aizmirstam, ka nākamgad būs Eiropas parlamenta vēlēšanas, un tajās daudz vietu var iegūt tādi politiskie spēki, kam nebūs svarīga Rinkeviča sadarbības pieredze ar viņu politiskajiem pretiniekiem. Tātad neatbalstu prezidenta kandidātu izvēli pēc principa, ka citādi Eiropa mūs nesapratīs. Vienreiz vajadzētu domāt pēc būtības - ka traģēdija būs tad, ja tauta Latvijā nesapratīs, nevis Eiropa. Nekur nav teikts, ka prezidentam jābūt priekš ārvalstu patikšanas un izrādīšanās, nevis priekš iekšzemes problēmu risināšanas.

26.maijs 2023 Atbildēt

>>> Nekur nav teikts, ka prezidentam jābūt --- ārvalstu ----izrādīšanās, nevis priekš iekšzemes problēmu risināšanas.>>>

Cieniitaa, palasiet Latvijas Valsts Satversmi, par Latvijas Prezidenta funkcijaam!!!

30.maijs 2023 Atbildēt