Komentāri: Šlesers: Kāpēc mums vajadzīgs šāds premjers, kurš valstī neatbild ne par ko

Komentē 5

❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā seksa modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ ja.cat/id378056

20.jūnijs 2023 Atbildēt

Nepatīk un nekad nav paticis Šlesers, bet te nu jāpiekrtīt par 100%. Valdība ar premjeru priekšgalā savā augstprātībā pilnībā norobežojusies no visa, kas skar iedzīvotājus. Aizbildinoties ar to, ka bizness ir privāts, ļauj katram pie siles tikušajam grābt un raust uz nebēdu. Tikai par patērētājiem visiem nospļauties

20.jūnijs 2023 Atbildēt

Un kā šlesers & co atbild par saviem darbiem? Kāpēc viņi neskatās uz restotu sauli? Zini?

Tāpēc ka viņi visu šo sistēmu izveidoja. Vai tiešām jums ir tik īsa atmiņa?

Netaisos attaisnot karinātāju, bet šis .. Tas ir mūsu tramps. Tiešām tik ļoti apnicis dzīvot brīvi? Un jā, mēs dzīvojam brīvi. Lielākā daļa ir aizmirsusi ko nozīmē diktatūra.

Iemācieties dzīvot demokrātijā tad ne karātājs ne šlesers & co nebūs Latvijas problēmas.

20.jūnijs 2023 Atbildēt

Šlesers būtu tas īstais. Ar kādām tik mahinācijām šis nav ielīdis Saeimā- gan korumpēto mācītāju partija, gan antivakseru partija. Pārstāvējis Jauno partiju, Latvijas pirmo partiju, LPP/LC, Vienoti Latvijai u.t.t.

20.jūnijs 2023 Atbildēt

Man pret Karinja kgu un JV ir pat ljoti daudz pretenziju. Lai gan mazaak kaa pret Staakji, deelj liidz nozheelojumam nolaistaas Riigas (redzot Riigu shopavasar, gribeejaas kliegt - Ushakov, naac atpakalj!!!). Bet lai vai kaa - kaut kaads miskastes bomzis Shljesers??? Aizveries, Latvija tomeer (ceru) nav tik zemu kritusi lai klausiitos sho MEESLU!

20.jūnijs 2023 Atbildēt