7. OKT. - Zodiaka zīme, kurai šajā dzīvē katastrofāli trūkst seksa

Izlaidīgās iepriekšējo dzīvju sekas šajā dzīvē – seksa trūkums. Par ko? Un kā to mainīt?
07.10.2023. Vēdiskā astroloģe Inese Dāvidsone Abonē digitālo avīzi Neatkariga.lv bez maksas
 
©Depositphotos.com

Ir viena zodiaka zīme no visām 12, kurai šajā dzīvē ir trūkums. Neatkarīgi no tā, vai šajā zodiakā piedzimst sieviete vai vīrietis, ir iepriekšējo vai citu dzīvju pavediens, kas nosacīti vajā šajā dzīvē. Šī zodiaka zīme ir sievišķīga, dāmai līdzīga, gracioza un vērsta uz pienākumu pildīšanu, tieši tā, kā to nosaka tās simbols un vārds. Tie ir sirsnīgi Zemes stihijas pārstāvji un tik ļoti gādīgi par visu, ka nereti paši sev izraisa vainas apziņu ar visu. Praktiska zemes zīme. Tas ir Jaunavas zodiaks, kam šajā dzīvē trūkst seksa.

Jaunavas dzīves misija ir apziņas ķermeniskās pieredzes veidošana, fiziska kontakta apzināta dibināšana un enerģijas līdzsvarošana starp ķermeni un prātu. Kalpošana. Kritiska pieeja. Pieķeršanās matērijai un fiziskajam ķermenim. Savam fiziskajam ķermenim, kurš šajā dzīvē meklē atgriešanās pieeju tai seksualitātes plūsmai, ar ko bija apveltīts iepriekšējās vai citās dzīvēs. Bet atrast to nav viegli. Un tā var kļūt par apsēstību vai izmisumu, atkarībā no tā, kā ar to strādā. Ja seksa meklējumus balsta uz prātu, tad var atdurties vien krustvārdu mīklu žurnāla abonēšanas mājaslapā, bet ja baudu meklējumus balsta uz tantru un meditāciju, lūgšanām līdzvērtīgām praksēm un radošuma atvēršanu, tad seksualitātes enerģija nevis rodas no jauna, bet pieslēdzas tai vēsturiskajai Sanskaru atmiņai, kas ir uzkrājusi jau pieredzi iepriekš un dod eksplozijai līdzvērtīgu baudas, gandarījuma, labsajūtas un miera piepildījumu. Tādējādi, enerģijai plūstot divos virzienos vienlaicīgi, Jaunavas zodiaka īpašnieki var izvēlēties, kurā virzienā sevi fokusēs - deficītā, sastopoties ar nepiedienīgiem piedāvājumiem un attīstot sevī vainas apziņu par nepareiza priekšstata radīšanu, kas iet īssavienojumā ar loģiskā prāta domāšanu un izmisīgām alkām pēc baudas, kas nav sasniedzama vai otrā virzienā, kas dod piekļuvi kosmiskās enerģijas neizsmeļamajam avotam, dodot iespēju jebko dzīvē darīt ar baudu. Bauda ir atslēgas vārds Jaunavas zvaigznājam, kas vai nu savieno tos ar notikumu un dod enerģiju no tā vertikālā līmenī, vai arī izslēdz baudu, notikumiem kļūstot vienīgi par faktiem, kas sausi formējas viens aiz otra dzīves līnijā, krājot pieredzi, zināšanas un naudu jauna krustvārdu mīklas žurnāla abonementam, jo krustvārdu mīklas lieliski ļauj realizēt prāta pieeju jautājumiem un to risinājumiem. Un ne velti krustvārdu mīklas tiek minētas kā piemērs. Tām piemīt forma, kārtība, secība, un to izpilde prasa konkrētumu, kas lieliski atbilst Jaunavas zodiaka būtībai. Taču krustvārdu mīklās seksa nav. Vismaz ne tādā formā, kā Jaunavas ir baudījušas to iepriekšējās vai citās dzīvēs - sulīgi, baudpilni, atvērti; dažādojot, neierobežojot ne sevi, ne savas pieredzes. Saņemot un dodot. Piedāvājot un pieņemot. Esot plūsmā ar pretpolu enerģētisko pievilkšanos un apzināti protot to izmantot savā labā.

Tāpēc šajā dzīvē Jaunavas ir alkās pēc mīlestības un tā viņiem ir visskaistākā sajūta. Jaunavas alkst jutekliski, organizēti un ar lielu pacietību gaidīt, līdz viņu dvēseles radinieks ieradīsies un sapratīs, ko Jaunava vēlas. Tas izraisa vajadzības alkas pret partneri un izmisumu, ko sniegt pretī, jo šajā dzīvē nav izslēgta garlaicība, ņemot vērā, cik racionāli un pragmatiski lietas var tikt risinātas. Tas sekmē stresu. Jaunava ir tas cilvēku zodiaks, kas patur emocijas sevī, domādami, ka ir racionāli, tā darot, bet tas enerģētiski tikai palielina stresu un spriedzi citos cilvēkos apkārt. Arī šī pārspīlētā atbildības izjūta vai drīzāk šīs dzīves izmisīgā vēlme pēc seksa ekstāzes padara miksētu ziņojumu starp iekšēju emocionalitāti un vēlmi vai pat jau izstrādātu prasmi ārēji palikt vēsam un neitrālam. Tieši dualitāte tādējādi starp iekšējo vētru un ārējo vēsumu ir tas nesaprašanas punkts, kas mazina iespējas sasniegt piepildījumu, pat esot jau seksā kā aktivitātē.

Arhetipiski, Jaunavas zodiaka īpašnieki guļamistabā ir diezgan demonstratīvi, it kā pierādot sevi. Bez liekas vēlmes izteikt daudz mīlestības vārdu esenci tāpat Jaunavas meklē kvalitātē, nevis kvantitātē. Lai arī tas neizslēdz vēlmi laiku pa laikam padzīvot savvaļā. Jo, meklējot pilnību, pieeja reizēm ir jāatkārto nevis vienu, bet desmit reizes.

Jaunavas ir ļoti čakls zodiaks. Viņos mīt vēlme, lai viss ir ideāli. Tā ir mainīga zīme, kas analizē visu, kas viņus interesē. Viņiem patīk daba, un iekšējs cerības optimisms ļoti priecīgi cenšas skatīties uz savas nākotnes perspektīvu. Jaunavas ir atvērtas, lai palīdzētu citiem, īpaši tiem, kas tiem ir tuvi. Pamatojoties uz racionālo, loģisko, domājošo un zināšanās balstīto prātu, labprāt sniedz padomu arī citiem cilvēkiem.

Apzinīgums ir viens no Jaunavas zodiaka atslēgas vārdiem. Apzinīgi pilda norādījumus, apzinīgi sporto, ja uzsāk to darīt, apzinīgi attiecas pret veselību un sevis un citu labklājības avotu meklējumiem. Tīrība ir simbolisks apzīmējums. Pēc iepriekšējo vai citu dzīvju pieredzētā, piedzīvotā un izlaidīgā dzīvesveidā izbaudītā šajā dzīvē Jaunavas ir ļoti tīrīgas… Apveltīti ar augstu labā un ļaunā izjūtu. Apdāvināti ar neparastu spēju sajust cilvēkos slēptos motīvus, balstoties uz savu sesto prātu, kas šajā dzīvē piedzimstot ir saglabājies kaut kur tālu pakausī atmiņās par iepriekšējo vai citu dzīvju pieredzi šajos jautājumos. Viņu pieeja dzīvei ir ļoti piesardzīga attiecībās ar citiem. Lai arī Jaunavas ir iniciatīvā bieži pasīvas, tās var būt ļoti veiklas un gudras, kad situācija to prasa. Jaunavas zodiakam ir prāta un veselā saprāta sajaukums.

Jaunavas sievietes:

Ievērības cienīgas īpašības: prātīgums, jūtīgums, efektivitāte, piesardzība, inteliģence, mājīgums, apdomība, centība, orientācija uz darbību, intuitivitāte un perfekcionisms.

Nevēlamās personības iezīmes: savtīgums, aizkaitināmība, bažīgums, slepenība, skepse, aukstums, nereaģēšana, nepastāvība, neizlēmība, īss raksturs, kautrība un aprēķinoša pieeja.

Jaunavas sievietes slavenības: Kamerona Diaza, Eimija Polere, Melisa Makartija, Zendaya un Selma Haijeka.

Pozitīvas iezīmes: šīs dāmas var raksturot kā burvīgas, asprātīgas, reālistiskas, mērķtiecīgas un perfekcionistes. Sievietes Jaunavas ienes stabilitāti un kārtību, liekot apkārtējiem justies ērti savā sabiedrībā.

Negatīvās īpašības: Jaunavas mēdz kļūt nemierīgas, nervozas, izvēlīgas un kaprīzas. Viņām trūkst improvizācijas prasmes, un to bieži ir grūti saprast. Neiespējami augstie standarti, ko Jaunavas sev uzstāda.

Jaunavas vīrieši:

Jaunavas vīrieši slavenības: Bleiks Laivlijs, Kianu Rīvss, Kobe Braients, princis Harijs un Fredijs Merkūrijs.

Pozitīvās iezīmes: Jaunavas vīriešiem ir lieliska redze attiecībā uz detaļām, un viņiem patīk visās lietās kārtība, precizitāte un efektivitāte. Šī spēja iejusties, vienlaikus paliekot savrupam, padara šo zinātkāro Jaunavas zodiaka vīrieti par vienu no labākajiem konsultantiem, terapeitiem un psihologiem. Tam ir vairākas sekas; piemēram, viņi, visticamāk, dod priekšroku rutīnai, nevis nejaušām vai haotiskām pieejām.

Negatīvās iezīmes: No negatīvās puses Jaunavas dažreiz var uzskatīt par izvēlīgām, savrupām, sarkastiskām, pesimistiskām vai īgnām. Viņi pieņem, ka visi uz sevi raugās ar tādu pašu kritisku aci, kas var mazināt viņu pašapziņu. Ironiski, viņi vēlas pilnību vairāk nekā lielākā daļa no mums. Tomēr viņi ir vienīgie, kas to nevar redzēt.

Jaunavas veiksmes faktori

Laimīgā diena: trešdiena

Laimīgais skaitlis: 5, 14, 23, 32, 41, 50

Laimīgās krāsas: oranža, balta, pelēka, dzeltena

Laimes akmens: topāzs

Laimīgais talismans: atslēga un čūska

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā