Rudens depresija šoruden ieplānota divām zodiaka zīmēm

Rudens nāk ar pārmaiņām. Noskaņojumā, iedvesmā, cerībā un iespējās justies labi. Astroloģiski izmaiņas vispirms notiek debesīs un tikai tad realizējas uz zemes. Tāpēc, lasot zvaigžņu kartes, ir paredzams, ka divām zodiaka zīmēm šoruden būs lielāks skumju potenciāls nekā citām. Kuras ir šīs zodiaka zīmes? Kas to ietekmē, un kāds ir labākais risinājums? Lasiet tālāk!
22.10.2023. Vēdiskā astroloģe Inese Dāvidsone Abonē digitālo avīzi Neatkariga.lv bez maksas
 
©Depositphotos.com

Šīs zodiaka zīmes cilvēki parasti ir laipni un mīloši kā personas, taču izjūt tendenci uz pašatdevi un pat daļēju moceklību. Tieši šis pašiznīcinošais un sapņainais skatījums uz dzīvi šoruden iedvesīs tiem drūmu noskaņojumu un liks justies nepiederīgiem priecīgos notikumos. Kas tas ir par zvaigznāju? Zivis! Zivis parasti vēlas kontrolēt savu dzīvi, cik vien iespējams, bet, ja tas neizdodas, tās izvēlas ciest klusumā un cenšas smaidīt, lai apkārtējie - ģimene un draugi - būtu laimīgi. Zivīm ieteicams būt kontaktā ar realitāti, izvairīties no sevis upurēšanas un pārstāt mēģināt izpatikt visiem apkārtējiem. Zivis jūtas nomāktas, kad viņu ģimenes un tuvākie viņus sāpina vai kļūst netaisnīgi pret tām. Šai zodiaka zīmei piederīgie ir tādi cilvēki, kuriem ģimene ir pirmajā vietā. Viņus netraucē sīki konflikti vai strīdi ārpus mājas, darbā vai sabiedrībā. Bet, kad ģimenē kaut kas nesakārtojas, Zivis ir pakļautas depresijai. Zivis ir ļoti jutīgas attiecībā uz ģimeni. Tās uzskata, ka ģimenes saitēm un mīlestībai ir jābūt nemainīgai un dominējošai visu mūžu. Zivis pieturas pie kārtības un tradīcijām, un, kad šķiet, ka viņu ģimenes dzīve iziet no sliedēm, no sliedēm izslīd arī pašas Zivis. Tātad, kad Zivis cīnās ar ģimenes problēmām, tas izjauc viņu pasaules sapņaino redzējumu. Kas ir labākais dziedināšanas instruments? Asaras. Asaras ir labs stresa atlaišanas instruments Zivīm. Tās spēj dziedināt dvēseles ievainojumus un atvērt sirdi laimes pieņemšanai. Asaras Zivīm ir skumju pārvarēšanas veids un apspiesto jūtu atraisīšanas mehānisms. Pēc izraudāšanās Zivīm var šķist, ka tās atkal var būt laimīgas.

Otra zodiaka zīme, kura šoruden būs pakļauta rudens depresijai, dzīvo ļoti intensīvu dzīvi un jūtas ļoti dziļi piederīga visam. Ieguldot lielus līdzekļus un resursus savās personiskajās attiecībās, šie cilvēki var tikt viegli ievainoti, ja uzsāktais kurss nerealizējas. Tas automātiski viņos atsauc atmiņā pagātnes tēmas un ievelk skumjā neticības, baiļu un nedrošības stāvoklī. Kas ir šis zvaigznājs? Skorpions. Šoruden vientulība, zaudējuma sajūta, atšķirtība no mīļajiem, tas viss atstāj nomāktu pasaules redzējumu Skorpiona prātā. Nespēja dalīties ar savām jūtām ieved strupceļā, jo pamatojas uz aizdomām, ka kāds šo emocionālo dabu varētu izmantot pret viņiem. Skorpioni ir dzimuši karotāji. Viņi ir gatavi ar paceltu galvu paņemt visu, ko dzīve tiem piedāvā, vai izmantot katru iespēju, kas pavīd ceļā. Skorpioni nekad nevēlas būt vāji, taču šo spēju ļoti samazina bailes. Tieši bailes arī ir tās emocijas, kas šoruden var izraisīt depresiju. Turklāt bailes ļoti plašā spektrā - no bailēm nespēt paveikt savus pienākumus līdz nāves bailēm. Skorpioniem patīk dzīvot bezbailīgi, darot to, ko vēlas, un plūcot savu darbu augļus, tajā pašā laikā klusībā apzinoties, ka nekas nav mūžīgs un nekas nevar turpināties bezgalīgi. Šoruden Skorpionu sliktais garastāvoklis var aizēnot viņu laimi, tāpēc ir vērts apzināti pievērsties savai labsajūtai un tās veicināšanai. Kāda taktika Skorpioniem šoruden palīdzētu justies labāk? Astroloģiski ir ieteicams dalīties savās emocijās un neuztvert emocionālas attiecības pārlieku aizdomīgi. Var izrādīties, ka tiešām dalīta bēda ir pusbēda. Un dalīts prieks ir dubults prieks!

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā