Trīs zodiaka zīmes, kuras Mēness aptumsums ietekmēs visvairāk

Oktobra mēness aptumsums mudinās katram būt stabilam un nelokāmam savā nostājā. Mēness astroloģijā nosaka cilvēka garastāvokli un dziļākos instinktus. Mēness cikls, jo īpaši jauns mēness un pilnmēness, ietekmē garīgo veselību, mīlestību un romantiku un piesaista cilvēka zemapziņu, lai gan tā atrašanās vieta cilvēka dzimšanas kartē nosaka viņa vispārējo emocionālo uzbūvi un garīgo labklājību. Kamēr cilvēki pastāvīgi apspriež ārējo pasauli un cenšas pastāvēt līdzās viens otram, Mēness attēlo iekšējo pasauli, kas mums ir ļoti personiska. Tāpēc arī Mēness fāzes tik ļoti ietekmē noskaņojumu, lēmumu pieņemšanu un līdz ar to arī dzīvi kopumā.
29.10.2023. Vēdiskā astroloģe Inese Dāvidsone Abonē digitālo avīzi Neatkariga.lv bez maksas
 
©Depositphotos.com

Oktobra mēness aptumsums visvairāk ietekmēs trīs zodiaka zīmes un skars dzīves saistību, finansiālās drošības un pašpaļāvības tēmas. Papildus visam, ko katrs no šo zodiaka zīmju cilvēkiem ir paveicis un sapratis, šis aptumsums izceļ un izgaismo tieši to, kam dzīvē trūkst praktiska, konsekventa un pamatota pamata. Kas ir jānostiprina un jāapņemas, lai varētu dzīvot labāku dzīvi. Baidīties nevajag, šis aptumsums ved katru no šīm zodiaka zīmēm pretī galīgajam liktenim. Turklāt šis ir 2023. gada pēdējais aptumsums, kas noslēdz Vērša un Skorpiona aptumsumu sēriju, kas sākās 2021. gadā. Taču šis aptumsums nav gluži kā jebkurš cits aptumsums, tas ir kaut kas daudz spēcīgāks un dzīvi mainošāks. Mēness aptumsums notiek, kad Zeme met savu ēnu uz Mēness, padarot to par intensīvu un transformējošu pieredzi. Tas iezīmē emocionālu pagrieziena punktu, kas ieviesīs dzīvi ietekmējošas un mainošas izmaiņas laika posmā no šī brīža līdz pat sešus mēnešus ilgu laika posmu uz priekšu. Šis laiks izceļ visu, sākot no mūsu ikdienas pieķeršanās un beidzot ar to, kā mēs izmantojam savu rutīnu. Vai ikdienas lietas veicina jūsu drošības sajūtu? Vai tās padara jūs pašpaļāvīgākus? Vai ir kaut kas, kas ir jāpielāgo vai jāpārskata?

Šai zodiaka zīmei Mēness aptumsums iezīmēs nozīmīgas nodaļas beigas dzīvē, īpaši, ja runa ir par finansēm, ērtībām un vispārējo drošības sajūtu. Un, lai gan šis laiks izgaismo visu, ko viņi ir paveikuši un kā izpaudušies pēdējā gada laikā, Mēness mudina svinēt mazās lietas, pat sīkumus, par kurām šai zodiaka zīmei tagad, kā nekad, ir jāatrod iespēja izteikt pateicību. Kas ir šī zodiaka zīme? Vēzis. Pastāv iespējamība, ka no šī brīža līdz gada beigām tieši Vēža zīme tiks svētīts ar lielāku pārpilnību un iespējām. Tikai atcerieties, Vēži, kas esat un ko esat spējīgi paveikt un nodrošināt paši sev, bez varas, ietekmes un drošības, kas saistīta ar kāda cita palīdzību. Rūpējieties par sevi kā par savu mīļāko, vislabāko, jo pastāv īpaša veida mīlestība, ko tikai jūs varat sniegt sev.

Kaut arī ierasts, ka Mēness aptumsuma laikā nav ieteicams manifestēt un rakstīt vēlmju sarakstus, jo tie var izrādīties gaistoši mainīgajās Visuma pārmaiņu enerģijās, šī Mēness aptumsuma galvenais varonis Vērsis to noteikti var darīt. Vērša zīmes cilvēkiem gandrīz vai būtu ieteicams šo laiku izmantot dinamikas sakustināšanai sev par labu un, izmantojot ietekmi, sakārtot ar Visuma spēka palīdzību savai dzīvei svarīgus jautājumus, kas veicinās pašapziņu, stabilitāti un pašvērtību. Šobrīd Vērsim viss, sākot no bērnu tēmām un beidzot ar māksliniecisko pašvērtējumu, varētu tikt uzsvērts un izgaismots vairāk. Ja vērtības ir mainījušās, uzskatiet to par modinātāja zvanu. Ir pienācis laiks apņemties sev ticēt vēl dziļāk nekā jebkad agrāk. Iespējams, kaut kas, ko esat radījis, beidzot nāks gaismā. Šis Mēness aptumsums Vērša zīmei būs ļoti auglīgs, jo aptumsums būs labvēlīgā vietā no jūsu zodiaka zīmes. Šī iemesla dēļ esiet vērīgi jebkādos naudas darījumos ar jebkuru personu, kā arī esiet piesardzīgi investīciju gadījumos. Šajā laikā jūs iegūsiet labas iespējas iesaistīties darbā vai darbībā ar savu partneri.

Šai divdabīgajai zodiaka zīmei Mēness aptumsums burtiski aizdedzinās padošanās un izpratnes modeļus. Visu, kas saistās ar sevis pārvarēšanas mehānismiem, ar vajadzību atstāt sevis pagātnes versiju vēsturē. Un piespiedīs samierināties ar pagātni un visiem veidiem, kā iepriekš ir nokārtotas situācijas. Tā ir Dvīņu zīme, kurai jābūt gatavai pieņemt iekšējo transformāciju, lai šajā procesā izveidotu dziļāku uzmanību un fokusu. Laipni lūgti mājās, Dvīņi. Šī Mēness aptumsuma laikā jūs varat sajust savā emocionālajā būtībā pārliecinošas izmaiņas, kuras notiek saistībā ar ikdienas ierastajiem pienākumiem. Tiem pienākumiem, kas Dvīņiem liek justies drošākiem un atbalstītākiem. Tagad galvenais ir apņemties īstenot praktisku rīcības plānu, lai Dvīņi varētu justies droši un aizsargāti savā realitātē. Šis aptumsums palielinās Dvīņu materiālās ērtības. Mēness aptumsuma dēļ nauda it kā iestrēgs uz laiku un tāpēc būs iespēja, ka tā atplūdīs tieši pie Dvīņu zodiaka zīmes.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā