Konfliktos neuzvaramas šonedēļ būs šīs divas zodiaka zīmes

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir savā būtībā nikni, dramatiski un var būt jūsu lielākie pretinieki, ja runa ir par nesaskaņām. Pat ja jautājumu vai situāciju var atrisināt mierīgi, viņi meklēs veidu, kā to, tieši otrādi, pastiprināt un sakāpināt, īpaši, ja esat nokļuvis pret viņiem neaizsargātā vietā. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji var izmantot aizskarošus vārdus, izteicienus, apsūdzības un pat pārkāpt robežas.
05.11.2023. Vēdiskā astroloģe Inese Dāvidsone Abonē digitālo avīzi Neatkariga.lv bez maksas
 
©Depositphotos.com

Kas ir šīs zodiaka zīme, kuras pārstāvji šonedēļ būs neuzvarami konfliktos? Lauva. Lauvas izceļas ar savu ugunīgo personību un spēcīgu lepnuma sajūtu. Lauvas ir pazīstamas ar savu aizrautību un pārliecību. Tiem piemīt dabiska harisma, kas cilvēkus pievelk. Tomēr Lauvas zodiaka zīmes pārstāvjiem ir arī spēcīgs ego un vajadzība pēc apbrīnas. Kad rodas konflikti, Lauvu lepnums izpaužas pilnā emociju spektrā un veidojas gandrīz vesela parāde. Ko darīt ar Lauvām šonedēļ? Kā izlīgt, kā nogludināt situāciju, kā panākt mierizlīgumu? Kā izdarīt tā, lai “Lauva ir paēdusi un kaza paliek dzīva”? Lauvām ir grūti pēc kautiņa atvainoties vai uzsākt saziņu no jauna. Labākais veids, kā izbeigt cīņu ar Lauvām, ir atvainoties un noskaidrot, kas tieši nogāja greizi, lai turpmāk izvairītos no līdzīgām situācijām. Pēc karsta strīda Lauvas mēdz atkāpties, un viņiem tas prasa laiku, lai atveldzētos un stabilizētos. Lauvas augstu vērtē savu neatkarību, un tiem ir vajadzīga vieta emociju apstrādei. Nereti Lauvas kādu laiku klusē, pārdomājot situāciju un izvērtējot savas jūtas. Šo klusumu nevajadzētu sajaukt ar vienaldzību. Lauvas zodiaka zīmes cilvēku klusums rīcībā, aktivitātē un spriedumos drīzāk ir veids, kā viņi var atgūt savaldību pirms jautājuma risināšanas. Lauvām ir spēcīga tieksme pēc harmonijas un izšķirtspējas it visā, bet jo īpaši attiecībās. Dziļi sirdī Lauvas ilgojas pēc emocionālas saiknes un stabilitātes. Tāpēc ir svarīgi atcerēties, ka Lauvām var būt nepieciešama pārliecība, ka konflikts tiks atrisināts cieņpilni un saprotoši. Steidzoties vai piespiežot viņus pārtraukt klusumu, var būt pretējs efekts. Tā vietā koncentrējieties uz uzticības atjaunošanu un parādiet Lauvām, ka novērtējat attiecības. Esiet neatlaidīgi, cenšoties atrisināt konfliktu, bet izvairieties no pārāk spēcīgas uzspiešanas uz Lauvas zodiaka zīmes cilvēkiem. Dodiet Lauvām nepieciešamo laiku un vietu, vienlaikus saglabājot maigu un konsekventu saziņu.

Otra zodiaka zīme, kura šonedēļ konfliktos būs neuzvarama, ir ar ragiem. Viņi ir spītīgi, taču paši neuzsāks cīņu, ja vien jūs ar viņiem neiesiet nesaskaņās. Nesaskaņas viņiem gandrīz patīk, tajās viņi var kavēties stundām ilgi un beigās pat nevēlēsies atzīt, ka īstenībā kļūdās, jo ir pārāk pārliecināti par to, ka kļūdās reti. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji var ātri aizstāvēt savu rīcību, tāpēc esiet gatavi ļauties cīņai ar tiem. Kas ir šis zodiaks? Ragains, masīvs un stiprs? Vērsis. Vērsis gandrīz nespēj kontrolēt savas jūtas. Vērsis jūtas nemierīgi un saspringti par sīkumiem, un tas šīs zodiaka zīmes cilvēkiem dzīvē rada dezorientāciju. Varu ieteikt Vērša zodiaka zīmes cilvēkiem ikdienā valkāt mēness akmeni, lai cīnītos pret dezorientācijas problēmu. Vēršiem dzīves labklājības uzlabošanas nolūkā ir noderīgi praktizēt dusmas kontrolējošas terapijas. Vērša zodiaka zīmes pārstāvji cieš pārlieku privātīpašnieciskā rakstura dēļ, taču arī tas ir dezorientācijas un nedrošības dēļ, ko Vērši izjūt. Vēršiem jācenšas kontrolēt savas domas un darbības un diezgan bieži jāpārvērtē savas rīcības situācijas risinājumos, lai pareizi saprastu pareizāko pieeju. Vērši ar problēmām saskaras arī tamdēļ, ka baidās no pārmaiņām. Vēršiem neizdodas izmantot daudzas iespējas dzīvē, jo viņi tik ļoti baidās no pārmaiņām. Vēl viena bieži sastopama Vēršu zodiaka zīmes cilvēku problēma ir tā, ka viņiem nav viegli atbrīvoties no negatīvajām lietām un viņi ļoti ilgi tur aizvainojumu. Šīs zodiaka zīmes emociju sfēra astroloģiskā kartē ir tāda, kas norāda, ka Vēršiem ir grūtības piedot tiem, kas viņus ir sāpinājuši. Tajā pašā laikā tiek uzskatīts, ka Vērsis ir viena no jūtīgākajām zodiaka zīmēm. Risinājums tam ir tāds, ka Vēršiem ir jāizmanto pragmatiska pieeja dzīves konfliktiem, situācijām un to risinājumiem, un jo īpaši tiem, kas viņus sāpina. Vērsis ir ļoti spītīgs attiecībā uz savām vēlmēm, un tāpēc viņiem ir jābūt nedaudz elastīgiem, lai izvairītos no problēmām savā dzīvē.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā