Kurām divām zodiaka zīmēm šonedēļ uzspīdēs veiksme

Šī nedēļa no visām divpadsmit zodiaka zīmēm tieši divām atnesīs veiksmes enerģiju. Ko astroloģiski nozīmē veiksme, kā to nepalaist vējā, kā noturēt un lietderīgi izmantot, lasiet tālāk!
18.11.2023. Vēdiskā astroloģe Inese Dāvidsone Abonē digitālo avīzi Neatkariga.lv bez maksas
 
©Depositphoto

Šo zodiaka zīmi simbolizē ūdens nesējs, tas ir simbols tam, ka dievi nes uz Zemi būtiskas barības vielas caur šo liešanas attēlojumu. Šīs zodiaka zīmes cilvēki ir progresīvi, pašpaļāvīgi, gudri, izcili savā veidā un optimistiski. Gaiss ir viņu būtības zīme. Šīs zodiaka zīmes cilvēkiem, tāpat kā gaisam, trūkst izteiktas formas, un šķiet, ka tie pretojas noteiktai klasifikācijai. Un, kamēr citi ir entuziasma pilni un aktīvi, šīs zodiaka zīmes cilvēki lielākoties mēdz būt mierīgi un jūtīgi. Viņiem ir pozitīvs pastiprinājums mērķtiecībā, kas ir viens no svarīgākajiem apmierinātības aspektiem. Taču viņiem ātri kļūs garlaicīgi un neinteresanti, ja viņi nesaredzēs iespēju iekāroto iegūt sev. Tad viņiem būs nepieciešams daudz laika vienatnē, lai pārdomātu un atsvaidzinātos. Kas ir šī zodiaka zīme? Ūdensvīrs. Ūdensvīri ir pazīstami ar savu radošumu un individualitāti, pat ja tas viņus dīvainā vai neparastā veidā izceļ salīdzinājumā ar citiem. Šī īpašība viņus piesaista kaut kam jautram un novatoriskam. Ievērojamākā Ūdensvīra īpašība ir viņu augstais redzējums par savu, kā arī sabiedrības nākotni. Ūdensvīri ir tālredzīgi cilvēki, kuri vēlas padarīt pasauli labāku. Viņu rīcību un uzskatus nosaka viņu empātija un spēcīga godīguma sajūta. Viņi arī augstu vērtē brīvību un vēlas nodrošināt, lai tā būtu pieejama ikvienam. Ūdensvīrs ir neticami izglītota astroloģiska zodiaka zīme, kurai ir tieksme pazust domās, kaut ko analizējot vai cenšoties noteikt iespējamos problēmu risinājumus. Lai gan būt domās par nākotni ir viena no labākajām Ūdensvīra īpašībām, tā ir arī viena no viņu kļūmēm. Jo, kad Ūdensvīri kļūst pārāk ideālistiski, viņi uzskata, ka ar pilnību vien nepietiks. Tas var izraisīt neapmierinātības, aizkaitinājuma un pat melanholijas sajūtu. Daudziem Ūdensvīriem slikts raksturs ir problēma, īpaši tiem, kuri savā dzīvē ir pakļauti lielai spriedzei, un šī spriedze veidojas pat pašiem no sevis. Ūdensvīra zodiaka zīmes pārstāvji nicina būt emocionāli pakļautiem. Ja kaut kas Ūdensvīrus patiešām satrauc, tas ir laika gaitā uzkrāto faktoru kombinācijas rezultāts. Ūdensvīri meklē partnerus, kuriem ir svarīga ne tikai garīga saikne, bet arī patiesums un suverenitāte. Ūdensvīrs kā vientuļnieks savam partnerim piešķirs tādu pašu autonomijas sajūtu. Viņi vienmēr ievēros savas robežas un izturēsies pret viņiem kā pret līdzvērtīgiem. Runājot par mīlestību, Ūdensvīri parasti ir partneri mūža garumā, kuri ir gatavi nest upurus sava partnera labā. Runājot par darba dzīvi, Ūdensvīri vēlas parādīt savas novatoriskās spējas un unikālas idejas. Viņiem patīk izmantot savas smadzenes un spējas, un viņi plaukst situācijās, kad var ieteikt jaunas idejas, palīdzēt citiem un būt bezgala radoši. Šīs zodiaka zīmes cilvēki labi strādā grupās, taču vēlas saņemt atzinību par savām pūlēm.

Otra zodiaka zīme, kurai šonedēļ uzspīdēs veiksme, ir sapņotāji. Fantastiski sapņotāji un dzejnieki. Viņi bieži sevī svārstās starp vēlmi paveikt kaut ko jēgpilnu un svarīgu pasaulē un tajā pašā laikā bēgšanu uz savas iekšējās pasaules drošām ostām, kā to attēlo šīs zodiaka zīmes zīmējums, rādot divas zivis, kas peld, bet abas pretējos virzienos. Šī zodiaka zīme pēc savas dabas sastāv galvenokārt no ūdens, un to tā arī attēlo. Šīs zodiaka zīmes cilvēki ir pazīstami kā emocionāli jūtīgi, laipni un jo īpaši emocionāli apzinīgi. Viņu tēls tiek uzskatīts par vienu no simpātiskākajiem starp visām divpadsmit zodiaka zīmēm, un, savā būtībā apzinoties šo privilēģiju, šīs zodiaka zīmes pārstāvji veltīs daudz pūļu, lai nodrošinātu apkārtējo laimi. Kas ir šī zodiaka zīme? Tik radoša un izdomas bagāta. Tik simpātiska un jūtīga pret citu jūtām. Zivis tās ir. Zivis ir tik dabiski sapņotāji, ka tos var viegli pārliecināt īstenot nereālus mērķus vai idejas, pat tad, ja citi redz, ka viņiem vajadzētu iet racionālāku ceļu. Neskatoties uz to, ka Zivis veltīs daudz pūļu, lai rūpētos par citiem, viņām ir grūti pieņemt citu palīdzību. Astroloģiski var teikt, ka Zivju zodiaka zīmes cilvēkiem romantiski piemērotākās zīmes ir Mežāzis, Vēzis, Lauva un Vērsis. Un Dvīņi un Strēlnieks ir tās divas zodiaka zīmes, ar kurām Zivis ir vismazāk saderīgas. Zivju centība un vēlme izpatikt savam dzīvesbiedram bieži vien var izrādīties nepieciešamība, liekot neatkarīgākiem tipiem justies nosmacētiem. Zivju draugi un radinieki viņiem piešķir lielu vērtību. Viņi ir gandrīz kā veltīti savām ģimenēm un visu mūžu piešķirs tām prioritāti. Zivju zodiaka zīmes cilvēki gandrīz dievina paplašinātu ģimeņu pulcēšanos, kur visi var baudīt viens otra kompāniju. Taču Zivju zodiaka zīmes personībai, iespējams, sākotnēji neveicas šajā darbā viņu ideālistiskās un uzņēmīgās attieksmes dēļ. Un tā ir taisnība, ka viņi var iegrimt savā iztēlē, sekojot neprātīgiem priekšstatiem, nevis saorganizējoties, lai koncentrētos uz svarīgākajiem pienākumiem. Tomēr Zivju zodiaka zīmes cilvēku iedzimtie radošie talanti un spēja sadarboties ar citiem varētu ļaut viņām zelt darbā atbilstošos apstākļos. Pateicoties viņu vieglajai attieksmei un spējai saprasties ar visiem, viņi bieži ir populāri darbinieki. Tomēr viens no svarīgākajiem padomiem Zivīm ir neļaut citiem tās izmantot. Jūs pēc savas būtības esat līdzjūtīgi cilvēki, kuri veltīs daudz pūļu savu tuvinieku labā, kamēr daži cilvēki mēģinās jūs izmantot savā labā.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā