Šī ir izšķiroša ziema divām zodiaka zīmēm. Karma nejoko!

Šoziem lielās karmas ēnas planētas maina savu atrašanās vietu. Tas nozīmē, ka turpmākos 18 mēnešus jeb pusotru gadu iepriekšējo vai citu dzīvju karma atnesīs noteiktus izaicinājumus, izmaiņas, iespējas, sarežģījumus un situācijas, kuru aizsākums ir bijis jau iepriekš.
26.11.2023. Vēdiskā astroloģe Inese Dāvidsone Abonē digitālo avīzi Neatkariga.lv bez maksas
 
©Depositphoto

Tas ir potenciāli ļoti piesātināts un arī biedējošs laiks. Jo, tikai apzinoties savas stiprās un vājās puses, zinot savus talantus un iespēju avotus, var pilnvērtīgi un rezultatīvi sasniegt ieceres. Taču divām zodiaka zīmēm šī ziema iezīmēs jauna laika sākumu. Un viņu ikdiena tiks novērota daudz rūpīgāk. Jo dzīves pagrieziena punkti atnesīs arī iespējas. Taču šo zodiaka zīmju pārstāvjiem jābūt apzinātiem un gudriem, lai saprastu, kā izmantot jauno enerģiju. Jo enerģijas jauda transformēs un mainīs. Un maiņas kustību var veidot, bet, lai to izdarītu, ir jāzina, ko vēlas un kādam nolūkam kalpos iegūtais rezultāts.

Pirmās karmas uzraudzībai pakļautās zodiaka zīmes pavēlnieks ir Merkurs, kurš turklāt šajā zodiaka zīnmē ir savā vislabākajā pašsajūtā, kas ir tiešām nozīmīgi. Tie ir ļoti inteliģenti cilvēki, taču viņi ir vāji lēmumu pieņemšanā. Šie cilvēki ir praktiski un ļoti veltīti savam darbam. Viņiem patīk lasīt un rakstīt, un viņi prot teikt runas. Šī zodiaka zīme pieder zemes stihijai, kuras dēļ šie cilvēki ir konservatīvi. Viņi lielākoties ir uzticīgi savām ģimenēm. Jebkuru konfliktsituāciju šīs zodiaka zīmes pārstāvji risina ar prāta pieeju. Kas ir šī zodiaka zīme? Jaunava. Šogad Jaunavām bija izdevīgs laiks zemes iegūšanai un kredītu ņemšanai. Labs laiks biznesa peļņai, taču dažas lietas realizējās ar kavēšanos. Tāpat gudri bija jāpārskata finanšu plūsma, lai neveidotos zaudējumi no liekiem iepirkumiem. Taču tagad situācija sāks stabilizēties un peļņa no aktivitātēm uz gada beigām pieaugs. Būtiski ir iesāktos darbus un pienākumus veikt godprātīgi un izdarīt līdz galam. Tieši rūpīga pieeja tiek astronomiski šobrīd novērtēta kā svarīga kvalitāte. Uz gada nogali arī izplēnēs vecās prasības un pretenzijas. Gan pret saviem tuviniekiem, gan pret senčiem. Paredzams labs laiks savstarpējās sapratnes un tuvības pieaugumam. Jo īpaši attiecībās ar māti. Jaunavām šī gada beigās iespējams reliģisks notikums vai personīgs pārdzīvojums, kas ļaus lietas pasaulē un savā dzīvē saskatīt no citas puses, paplašinot apziņu un veicinot izaugsmi. Ja Jaunavas zodiaka zīmes cilvēki šoziem kādā iemīlas, tad viņiem mīlestība jāpauž ļoti romantiskā veidā, tas vairos cerības uz pozitīviem rezultātiem. Jo tik un tā Jaunavas turpinās gaidīt daudz no sava partnera un tam pa vidu aizmirst, ka arī pašai Jaunavai ir jāpieslēdzas attiecībām. Precētiem Jaunavas zodiaka zīmes cilvēkiem šī ziema iezīmēs sirsnīgu attiecību sākumu. Tas var veicināt garīgu spriedzi, lai salāgotu jauno un jau ierasto, taču gada nogalē radīsies iespēja attiecības harmonizēt un atjaunot līdzsvaru. Kādas krāsas palīdz līdzsvarot enerģiju? Tās krāsas, kas saistītas ar Merkura kā planētas enerģētiku. Zaļa, zila, gaiši dzeltena un balta krāsa tiek uzskatīta par Jaunavas veiksmes krāsām. Nēsājot šīs krāsas, Jaunavas var palielināt savu pozitīvo enerģiju, darba efektivitāti un piesaistīt dzīvē pārpilnību. Laimīgais dārgakmens Jaunavai ir smaragds un rubīns. Šie dārgakmeņi palīdzēs Jaunavām vairot pašpārliecinātību un mazināt bailes.

Un otra zodiaka zīme, ar kuru karma šajā ziemā atsakās jokot, ir cieši saistīta ar Veneras zvaigznāju. Tas padara šīs zodiaka zīmes cilvēku dabu divpusēju un liedz tiem pieņemt ātrus lēmumus. Daba šīs zodiaka zīmes cilvēkiem ir inteliģenta un apdomīga. Viņiem ir augsti morāli uzskati. Viņu iedomātais spēks ir pārsteidzošs, un viņi ir liberāli un labi padomdevēji. Ja reiz viņi kādu sev nodefinē par draugu, tad viņi visu mūžu nepamet savu nostāju par labu lojalitātei. Līdzīgi kā Jaunavām, arī šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir jābūt vērīgiem izdevumos, jo karma kļūdas nepiedos. Ietaupījumi veidosies tikai tad, ja apzināti tiks ierobežoti izdevumi. Kas ir šī zodiaka zīme, kam jāmēģina turklāt gudri ieguldīt naudu, lai gūtu labumu? Zivis tās ir. Ieguvumi šoziem iespējami gan no akcijām, gan no senču īpašumiem. Bet ir jāizvairās aizdot naudu aiz sentimenta. Zivju zodiaka zīmes pārstāvju dzīvē šoziem nebūs stabilitātes. Darba vietā būs kāpumi un kritumi. Var būt zināma peļņas aizkavēšanās, kas tika gaidīta. Ja kādu darbu dari arī partnerattiecībās, tad koordinācijas trūkuma dēļ var rasties lielāks spiediens, kura dēļ saglabāsies arī garīgais stress. Šajā laikā biznesā jābūt ļoti uzmanīgiem. Zivis gūs pilnu atbalstu arī no vecākiem, taču par viņu veselību būs jārūpējas. Iespējams, iestāsies zināms apjukums ar mīļoto, kā dēļ attiecībās saglabāsies spriedze. Tas arī kādu laiku būs par iemeslu distancei. Ja Zivju zodiaka zīmes cilvēks šobrīd ir viens, tad satikšanās ar jauno partneri var notikt ceļojuma laikā. Savstarpējās attiecības laulības dzīvē paliks saldas. Ja domājat strādāt kopā ar savu dzīvesbiedru, sāciet to pašās gada beigās. Šajā ziemā jums var būt arī garīgs stress jūsu dzīves partnera dēļ. Tas ietekmēs veselību, un veselība kopumā būs nestabila. Iespējams, pārslodzes dēļ sajutīsit fizisku izsīkumu. Lai sajustu atvieglojumu un veselību, ieteicams doties uz reliģisku vietu. Numeroloģiski skaitļi 4, 5, 6 Zivīm ir visveiksmīgākie. Šie skaitļi var novērst visus šķēršļus, ar kuriem Zivis saskaras, un padara jūs veiksmīgu. Skaitļi dažreiz dara brīnumus. Tie var palīdzēt notvert planētu enerģiju labvēlīgi. Saskaņā ar astroloģisko pareģojumu, Zivju zodiaka zīmē dzimušajiem vairāk laimīgas un labvēlīgākas krāsas ir dzeltenā, zaļā un sarkanā. Cilvēki, kas dzimuši šajā zodiaka zīmē, ir jūtīgi un emocionāli, tāpēc šīs krāsas var palīdzēt viņiem kļūt koncentrētākiem un izteiksmīgākiem.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā