Vairāk pozitīvas enerģijas Latvijai!

Lielais dzejnieks Rainis ir teicis – lai kaut ko mīlētu, ir jāpieliek daudz vairāk enerģijas, nekā lai kaut ko ienīstu.  Varbūt tieši tāpēc ir vieglāk visās nelaimēs atrast vainīgos – protams, ārpus sevis. Visi lēmumi pareizi, valstiski, tālredzīgi – tikai tauta slikta, neprot tos novērtēt…
©Neatkarīgā

Un es pats tāds pareizs, tikai kaimiņš greizs! Domāju, šajā krīzes laikā vairāk nekā jebkad mums ir vajadzīga cieņa un mīlestība pret saviem līdzcilvēkiem. Pacietība un atbildības izjūta arī pret tiem, kas apmaldījušies informācijas lavīnās un pazaudējuši orientierus.

Ar naidu neko nepanāksim, tikai arvien dziļāk šķelsim savu valsti.

Mums Latvijā vajag daudz ko reformēt, mainīt, uzlabot - visu vienlaikus un jau sen. Bet visupirms mums vajag atrisināt pašu galveno jautājumu - kā mums šeit kopā dzīvot? Mums nekas nesanāks, ja neatrisināsim ietverošas demokrātijas problēmas. Ja pamatā neliksim savstarpēju cieņu. Raiņa vārdiem - ja enerģiju tērēsim naidam. Tāpēc 18. novembrī gribu novēlēt - veltīsim savai zemei, visiem tās cilvēkiem vairāk pozitīvās enerģijas, vairāk mīlestības enerģijas!

***

Publikāciju apmaksā "Saskaņa" SDP

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā