Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 7.jūlijam

© Kaspars Krafts/F64

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

HOROSKOPI 1. - 7.07.

AUNS

Lieli plāni! Aunam patlaban vajag Ibsena «Branda» principu: «Visu vai neko». Būsi noskaņots parādīt un pierādīt sevi, atkal un atkal apliecināt, ka esi vislabākais un visgudrākais. Veiksme būs ar tevi, ja tomēr būsi gatavs sadarboties, strādāt komandā ar citiem, uzklausīt kolēģu vai darījumu partneru viedokļus. Vienatnē ieceres var izčākstēt. Uzmanies no tenkotājiem un intrigu vērpējiem.

VĒRSIS

Vērsis ir stabila Zemes stihijas zīme, kam ne visai tīk straujas un radikālas pārmaiņas un kas skeptiski lūkojas uz dažādām novitātēm. Patlaban dzīve vēlas tevi pārbaudīt, vai spēsi elastīgi reaģēt uz situācijām un iekļauties apstākļos, kas nepierasti. Tu tiksi galā un iegūsi bonusus, ja neļausi vaļu emocijām. Brīvajā laikā ir vērts pasērfot internetā un apskatīt kursu piedāvājumu.

DVĪŅI

Pilna galva ar jaunām idejām. Ja kāds cits no šīsvasaras karstuma lāga padomāt nevar, tad tev prātā daudz ierosinājumu darbā vai biznesā. Arī par peļņu nebūs jāsūdzas, ja īstajā brīdī pratīsi savus priekšlikumus izklāstīt īstajiem cilvēkiem. Nepalaid garām tādas situācijas. Nedēļas nogalē vēlams izbrauciens un jautras izklaides ar draugiem. Kādam simpātiju apliecinājumi un aizraujoši piedzīvojumi.

VĒZIS

Kā jau parasti, Vēzim svarīga ģimenes tēma - daudz darīšanu ar radiniekiem, rūpes un saimniecības darbi. Būsi aizņemts ar citu cilvēku problēmu risināšanu un pašam savām interesēm atliks mazāk laika. Darbā vai biznesā kaut kas var bremzēties un plāni var būt lielāki nekā iespējas tos realizēt. Atceries, ka sevi jāmīl, neuzņemies pārāk daudz pienākumu. Iespējamas pārdomas par sirdslietām.

LAUVA

Mūžīgajam līderim Lauvai vēlme pēc vienatnes brīžiem - gribas aizvērt aiz sevis durvis un lai visi liek mieru. Taču tā vis nebūs, jo dzīve griež savu riteni, un šajā trauksmainajā skrējienā jāpiedalās. Profesionālajā jomā iespējams negaidītas situācijas un pārmaiņas, kas nāk kā zibens no skaidrām debesīm. Vajadzēs pieņemt nepopulārus lēmumus, bet viss, kas notiek, parasti notiek uz labu.

JAUNAVA

Aktuāla finanšu tēma. Raugies, lai tavs darbs un arī idejas tiek adekvāti novērtētas materiālā izteiksmē. Čaklam strādātājam mēdz uzkraut daudz pienākumu un ne vienmēr par to piedāvā atbilstošu samaksu. Par naudu jārunā. Ģimenes cilvēkiem attiecībās sirsnība, izpratne un kopīgi ideāli. Ja šobrīd esi brīvs, tad iespējami piedzīvojumi, kas nes viļņa virsotnē un rauj kaislību atvarā.

SVARI

Sarežģīts laiks, jo profesionālajā jomā jauni pārbaudījumi. Ļoti nopietni - jāpieņem lēmumi, bet ne vienmēr Svariem tas ir viegli. Darīt tā... vai šitā?... Galvenais, nekam nepiekrīti un neko neuzsāc emociju iespaidā. Saki kā Skārleta O’Hāra: «Par to es domāšu rīt!» Un rītdiena pienāks ar skaidrāku saktu uz situācijām vai piedāvājumiem. Ja pienākas atvaļinājums, tad dodies ceļojumā.

SKORPIONS

Daudz saimniecības darbu mājās - kaut kas remontējams, kaut kas pārkārtojams. Iespējams, mājiniekiem būs citādākas vēlmes, un var rasties domstarpības. Atceries, ka gudrākais piekāpjas un nevajag savu viedokli uzskatīt par vienīgo vispareizāko. Profesionālajā jomā jāuzmanās no pārāk ambicioziem plāniem. Kā sakāmvārds vēsta: «Pirms nogriezt, septiņas reizes nomēri». Tas attiecas uz lēmumu pieņemšanu.

STRĒLNIEKS

Nedēļas nogalē svarīga attiecību tēma - vienam jārisina pašam savi sirdslietu jautājumi, otram jāpalīdz labākajam draugam vai draudzenei tikt skaidrībā ar privātās dzīves situācijām. Zināsi padomu un saņemsi pateicīgus vārdus. Darba nedēļā ātri un elastīgi jāreaģē. Nedrīkst palaist garām iespējas palielināt peļņu un virzīties pa karjeras kāpnēm. Esi modrs, jo veiksme dažkārt mēdz uzsmaidīt tikai vienu reizi.

MEŽĀZIS

Brīvdienās jauka kopā būšana ar mīļiem cilvēkiem: mājās saimniecības darbi, saviesīgas sarunas pie pusdienu vai vakariņu galda, joki, sadziedāšanās un visnotaļ omulīga gaisotne. Jāsmeļas pozitīvas enerģijas, jo darba nedēļa solās būt pilna atbildības. Daudz pienākumu, daudz padomu dodami citiem. Dzīves un profesionālā pieredze ir tavs trumpis - kolēģi vai darījumu partneri novērtēs.

ŪDENSVĪRS

Tik daudz darbu, ka nevar saprast, pie kā ķerties vispirms un ko var atlikt. Svarīgi noteikt prioritātes, jo visu nekad nav iespējams paveikt. Vajadzētu raudzīties uz izdevīgumu materiālā izteiksmē un neatdot savas idejas par baltu velti. Tās ir visdārgākās, bet par tām reti kad tiek samaksāts. Brīvdienās pievērsies mājas darbiem, bet neatstāj novārtā sirdslietas. Romantiskai piedzīvojumi iedvesmos.

ZIVIS

Ļoti radošs laiks. Būs daudz ideju un atradīsi domubiedrus, ar ko kopā tās realizēt. Taču izvērtē potenciālos kompanjonus, jo ļoti iespējams - kāds smaida, čalo un izliekas par draugu, bet vēlāk izrādās, ka viss nav tā, kā izskatās, un maskas krīt. Labs palīgs būs intuīcija. Iespējami sirdslietu piedzīvojumi, kas liek dvēselei dziedāt. Ja esi viens - atver sirdi mīlestībai. Ja ar kādu kopā - piešķil attiecībām jaunu dzirksti.