Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Siguldas traģēdijas lietā par aizdomās turēto atzīta noslīkušā bērna mamma

© Ekrānuzņēmums/4.studija

Astoņus mēnešus pēc Siguldā notikušās traģēdijas, Gaujā noslīkstot piecgadīgajai Evitai, mirušās meitenītes mamma Inga vērsās pēc palīdzības pie LTV raidījuma "4. studija". Viņa ir noraizējusies, ka policijā šī traģēdija joprojām tiek izmeklēta, turklāt par aizdomās turēto atzīta tieši viņa - noslīkušās meitenītes mamma.

Brīdī, kad notika traģēdija, cilvēku ūdenī bijis tik daudz, ka pūlim cauri nevarēja redzēt, raidījumā stāsta Inga Kārkliņa, mirušās meitenītes mamma. Viņa atceras, ka bērni burtiski izlūgušies došanos uz pludmali. Ģimene atpūtā devusies priecīgā noskaņojumā, fotografējusies.

Nekas neliecināja, ka varētu notikt tāda traģēdija.

Portāls NRA jau rakstīja, ka pagājušā gada 26. jūnijā visu Latviju satricināja piecgadīgās Evitas pēkšņā pazušana peldvietā Siguldā. Pēc gandrīz trīs dienu nepārtrauktiem meklējumiem starp Gaujas ciematu un Siguldu kopīgā Valsts policijas, pašvaldības policijas, Zemessardzes un brīvprātīgo patruļa Gaujā atrada pazudušo piecgadīgo meiteni bez dzīvības pazīmēm. Par notikušo tika sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas - noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību. Valsts policjā joprojām turpinās lietas izmeklēšana.