Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 27. februāra līdz 5. martam

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Žagars un Nevarauska, Siksna un Sutugova, Vinterbergs un Zellers.
©Publicitātes foto

Latvijas aktieru zelta sastāvs seriālā «Bezvēsts pazudušās»

Ceturtdien, 4. martā, un turpmāk ik ceturtdienu, pulksten 21.10 pie kanāla «360TV» skatītājiem nonāks pēdējā laika apspriestākais pašmāju seriāls «Bezvēsts pazudušās».

«Tet Studio» veidotais psiholoģiskais trilleris pulcējis pašmāju vadošos aktierus: Juri Žagaru, Kristīni Nevarausku, Rēziju Kalniņu, Ģirtu Jakovļevu, Mārtiņu Vilsonu, Ģirtu Jakovļevu, Niklāvu Kurpnieku, Daini Gaideli, Leldi Dreimani, Natāliju Živecu, Madaru Bori, Inesi Pudžu un daudzus citus, kuri skatītājus ievedīs mistērijas pilnos notikumos.

Galvenā - detektīva - loma uzticēta Latvijā dzimušajam, bet lielākoties Krievijas projektos startējušajam aktierim Nikolajam Šestakam, kurš seriālā atveidos izmeklētāju Konstantīnu Aņisimovu.

Par seriāla uzņemšanas centrālo vietu izvēlēta Mālpils un tās gleznainā Mālpils muiža, kur risinās gandrīz visa seriāla darbība. Taču seriāla filmēšana norisinājusies arī citās krāšņās Latvijas vietās, piemēram, Siguldā un Kandavā.

«Bezvēsts pazudušās» šķetina divu pazudušu sieviešu meklējumus kādā nomaļā Latvijas mazpilsētā, kuras iedzīvotāji glabā kādu šaušalīgu noslēpumu. Skatītājiem būs iespēja sekot līdzi filmas galvenā varoņa - policijas izmeklētāja Konstantīna - centieniem rast atbildes uz to, kas noticis ar sievietēm, kuras pametušas savas mājas un līdz šim tā arī nav atgriezušās. Viņš Latvijas mazpilsētā ierodas no Sanktpēterburgas, un negaidīti uzzina, ka, iespējams, katram vietējam iedzīvotājam ir kas zināms par pazudušo Viktoriju, lai gan lieta tiek uzskatīta par neatrisinātu. Mistērija, kā neizskaidrojamās pazušanas saistītas ar asins stindzinošo noslēpumu, ko glabā mazpilsētas iedzīvotāji, garantēs asas izjūtas ikvienam skatītājam.

*Seriāla «Bezvēsts pazudušās» treileris:

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā