Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 9 kultūras pasākumi no 7. līdz 13. augustam

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt
©Publicitātes foto

Iluzionisma muzeja «Mystero» brīnumu izstāde

Rīgas vasaras kultūras programmas ietvaros sestdien un svētdien, 7. un 8.augustā, no pulksten 12 līdz 19 Iluzionisma teātra, muzeja «Mystero» āra pagalmā notiks «Brīnumu izstāde», kuras apmeklējuma laikā (līdz 30 min.) būs vērojamas interesantas ekspozīcijas.

Pagalmā (Rīgā, Vienības gatvē 30) esošā āra ekspozīcija papildina iekštelpās esošos izstādes tēmu «1800-to gadu brīnumi». Pagalms būs sadalīts atsevišķās ekspozīcijas ailēs, kurās apmeklētājiem būs iespēja ielūkoties vēsturiskajās «Unikalitāšu izstādes» reprodukcijās - «Greizo spoguļu karaļvalstī» būs iespējams vērot vēsturiskas rekonstrukcijas, ko atveidos «Garmatainākā meitene», «Elastīgākais cilvēks» un «Mazākais cilvēks Latvijā». Visus izstādes apmeklētājus «Mystero» pagalmā sagaidīs «Smaidīgākais cilvēks». Īpaši dekorētā cirka tēmas ekspozīcijas vietā notiks īsi 1800-to gadu brīnumu ekspozīcijas paraugdemonstrējumi par iluzionisma vēstures tēmu. Šo ekspozīcijas daļu izstādē pārstāvēs iluzionistu Pecolli ģimene.

Pasākuma dienās (un arī vēlāk, līdz pat 12. septembrim) izstādes apmeklētāji pagalmā un ēkas fasādes logos varēs aplūkot pasaules iluzionisma vēsturisko plakātu reprodukcijas. Pie katra plakāta būs QR kods, kuru noskenējot savā viedierīcē, tiks atskaņots video ieraksts ar Daces Pecolli stāstījumu par konkrētiem Latvijas iluzionistiem un pasaules iluzionistiem. Abas pasākuma dienas tiks translētas LIVE arī «Mystero» «Facebook» lapā.

Uzmanību!

Vadoties pēc šī brīža epidemoloģiskajiem noteikumiem, Muzeja ārtelpu izstādi iespējams apmeklēt ikvienam. Nav nepieciešams uzrādīt potēšanās sertifikātus un maskas nav obligātas. Atrodoties muzeja āra teritorijā, jāturpina ievērot divu metru distance, ja esat no atšķirīgām mājsaimniecībām. Cilvēku skaits pagalmā būs ierobežots - maksimāli 30 cilvēki apmeklētāju grupā. Tādēļ lūgums veikt iepriekšēju pieteikšanos pa telefonu 26337552 vai rakstot e-pastu uz info@pecolli.lv.

Zināšanai!

Bez maksas ir visas aktivitātes «Mystero» āra pagalmā. Muzeja iekštelpu apmeklējums neattiecas uz Rīgas vasaras kultūras programmas aktivitātēm un ir par maksu, kā arī nepieciešams iepriekšējs pieraksts.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā