Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 8 kultūras pasākumi līdz 8. oktobrim

Pasākumi, uz kuriem var doties bez maksas

2.lapa

Normunds Rutulis koncertā senioriem

Publicitātes foto

Svētdien, 3. oktobrī, pulksten 16 Valmieras novada seniori aicināti uz Starptautiskajai senioru dienai veltītu koncertu Valmieras Kultūras centrā. Koncertā uzstāsies Normunds Rutulis ar grupu.

«Veidojot repertuāru kopš 1998. gada, tas kļuvis pietiekami plašs un kvalitatīvs. Sešdesmit procentus tā veido Raimonda Paula dziesmas, kuras Maestro sarakstījis speciāli man, arī jaunāko albumu «Man nav žēl». Šajā mūziķu sastāvā muzicējam jau kopš 2001. gada, tādēļ esam ne tikai draugi, bet arī lieliski «saspēlējušies». Pārvaldām visu repertuāru, sākot no «Raudāja māte» un beidzot ar jauno, vēl neizdoto «Klau, kafiju!» «dixieland» manierē. Vēl vienu tik saliedētu un saskanīgu kolektīvu uz Latvijas popmūzikas skatuves mūsdienās atrast nebūs viegli. Mēs ar to lepojamies un savā priekā dalāmies ar ikvienu klausītāju. Skaista latviešu mūzika, profesionāls sniegums un patīkamas emocijas - tas ir galvenais, ko iegūst klausītājs!» saka dziedātājs Normunds Rutulis.

Uzmanību!

Pasākuma apmeklējums Valmieras novada senioriem ir bez maksas, iepriekš saņemot ieejas karti Valmieras Kultūras centra kasē. Tālrunis informācijai un ieejas karšu rezervācijai: 64207207. Vietu skaits ierobežots!

Uz pasākumu līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments, ieejas karte un derīgs sertifikāts, kas apliecina, ka apmeklētājs ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā