Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 8 kultūras pasākumi līdz 22. oktobrim

Ir vērts redzēt, dzirdēt, izbaudīt

2.lapa

Grāmatas «Pa bērnības garšām ar Roberto» prezentācija

Publicitātes foto

Ceturtdien, 21. oktobrī, pulksten 18 Strenču Kultūras centrā viesosies dziedātājs un TV pavāršova «La Dolce Vita» vadītājs Roberto Meloni.

Apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar grāmatu «Pa bērnības garšām ar Roberto» ieklausīties itāļu dziesmās, piedalīties sirsnīgās sarunās un dzirdēt itāļu humoru.

Grāmatā iekļauti 100 pavāru meistarstiķi, tā ir palīgs gan ikdienišķi vienkāršām maltītēm, gan īpašām svētku reizēm, kad jāpārsteidz pašam sevi un citus. Tajā var atrast receptes no Roberto bērnības, viņš grāmatu veltījis savai mātei.

«Gribu parādīt, ka ģimene un vecāki ir ļoti stipra vērtība ne tikai itāļiem, bet arī latviešiem. Es gribētu, lai lasītāji šajā grāmatā atrod savas ģimeniskās, siltās sajūtas un caur receptēm atceras savas bērnības garšas,» saka Roberto.

Stāsti par grāmatu mīsies ar muzikāliem priekšnesumiem, jo pasākumā piedalīsies arī jaunā dziedātāja Laura Keita Arājuma.

Roberto aicina vietējās saimnieces nākt un dalīties ar savām īpašajām ēdienu receptēm!

Uzmanību!

Lai rezervētu vietu pie galdiņa, iepriekš jāpiesakās Strenču pilsētas bibliotēkā vai pa tālruni 26671124.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja iegādāties grāmatu (EUR 10) un saņemt autogrāfu.

Apmeklētājiem būs jāuzrāda derīgs Covid-19 sertifikāts (digitālā vai izdrukātā veidā) un derīgs personu apliecinošs dokuments.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā