Neatkarīgā iesaka: TOP 5 bezmaksas Pirmās adventes koncerti

Klāt Pirmā advente

2.lapa

Kārļa Kazāka mūzika

Publicitātes foto

Pirmajā adventē, 28. novembrī, pulksten 17 RKTMC Mazā Ģilde Mazajā zālē gaišu pārdomu pilnu svētku atmosfēru koncertā «Rāmi krastu skalos ūdens» radīs mūziķis un dziesmu autors Kārlis Kazāks un čelliste Undīne Balode.

Ieeja koncertā ar bezmaksas ielūgumiem, kas pieejami «Biļešu paradīze» kasēs, uzrādot sadarbspējīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu.

Kārļa Kazāka un Undīnes Balodes koncerta atmosfēra ir kā radīta Ziemassvētku gaidīšanas laikam. Tajā skanēs mūziķa un dziesmu autora Kārļa Kazāka dziesmas un tautasdziesmas, kas, savijoties ar Undīnes čella skaņām, iegūs mierpilnu un grodu skanējumu. Koncertā mīsies stāsti un mūzika par mums pašiem. Par laiku un cilvēku tajā.

Kārlis Kazāks ir dziesmu autors, televīzijas raidījumu cikla par latviešu valodas izloksnēm veidotājs, «Velomūzika» projekta autors, kā arī dziesmu vārdu autors kormūzikas ciklam «Krastā saviļņots». Nupat izdevis savu pirmo grāmatu «Sākums mūs atrod pats».

Undīne Balode ir čelliste, kuras muzicēšana dzirdama grupā «The Sound Poets» un stīgu kvartetā «Juno». Sadarbībā ar Kārli Kazāku muzicē jau vairākus gadus.

Koncertu būs iespējams skatīties arī tiešraidē RKTMC Mazā Ģilde «Facebook» lapā un www.mazagilde.lv.

Sakarā ar koncerta tiešraidi, klātienes apmeklētājus aicina ierasties koncerta norises vietā līdz pulksten 16.50. Koncerta sākums - pulksten 17.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā