Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 18. līdz 23. decembrim

Vērts redzēt, dzirdēt, izlasīt: Lūsēns, Vilsons un Muktupāvels, Osokins un Gupalo, Vaice un Indzeris
©Publicitātes foto

«Sestās jūdzes» svētku koncertprogramma

Tuvojoties gada visgaišākajam svētku vakaram, Latvijas titulētākā kantrimūzikas grupa «Sestā jūdze» saviem klausītājiem ir sarūpējusi iespēju apmeklēt Ziemassvētku koncertu «Vai tāds vakars vēl būs…».

Tas norisināsies pašā svētku priekšvakarā - ceturtdien, 23. decembrī, pulksten 18 Rīgas Jaunajā Sv. Ģertrūdes baznīcā.

Ierasti baltajam un klusajam gada laikam, šajā koncertprogrammā būs iekļautas grupas oriģināldziesmas par līdzcietību vienam pret otru, kuras tik ļoti pietrūkst šajā laikā, mīlestību un ticību labajam. Būs iespēja dzirdēt arī pasaulslavenas tradicionālās Ziemassvētku dziesmas un, ņemot vērā bagātīgo kantrimūzikas dzimtenes Amerikas pieredzi, arī kristīgās mūzikas skaņdarbus, kas apdarināti grupai «Sestā jūdze» raksturīgajā un ausij tīkamajā kantri skanējumā. Protams, neizpaliks arī mūžīgā Ziemassvētku himna «Klusa nakts, svēta nakts».

«Globālās situācijas dēļ šogad pie saviem klausītājiem nevaram doties turnejā pa Latvijas pilsētu dievnamiem, taču tā vietā, lai spēlētu ar ekrānu un kameru starpniecību, ļoti gaidīsim šo vienīgo tikšanos ar jums pašā Rīgas sirdī. Atnāciet, lai uz mirkli kopīgi uzburtu svētku sajūtu un ierasti šim laikam padomātu par augstākām un nopietnākām vērtībām!» aicina grupas «Sestā jūdze» dziedātājs un dziesmu autors Agris Gedrovičs.

Grupā «Sestā jūdze» muzicē: dziedātājs un komponists Agris Gedrovičs (balss, akustiskā ģitāra), Modris Miķelsons (balss, basģitāra), Aldis Strazdiņš (bungas), Kristaps Rullis (stīlģitāra) un Jānis Misiņš (ģitāras).

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā