Neatkarīgā iesaka: TOP 10 kultūras notikumi Ziemassvētkos

Izbaudi

6.lapa

No jāņtārpiņiem līdz zvaigznēm

Publicitātes foto

RKTMC «Mazā Ģilde» 26. decembrī pulksten 17 izskanēs Otro Ziemassvētku koncerts «No jāņtārpiņiem līdz zvaigznēm», kurā piedalīsies Sniedze Prauliņa ar grupu «JUUK» un kurā mīsies viduslaiku, gotikas, bērnu, pasaku un Amerikas blūzu mūzikas žanri, radot košu un svētsvinīgu atmosfēru.

Tiks atskaņotas gan Sniedzes Prauliņas oriģināldziesmas solo izpildījumā, gan arī grupas «JUUK» repertuārs. Ziemassvētku tematikas un vēstures līkločus pārdzīvojušās dziesmas saliedēs un priecēs ik vienu no ziemas stinguma nogurušu dvēseli.

Grupā «JUUK» darbojas atpazīstami alternatīvās skatuves mūziķi, kurus vieno aizraušanās ar alternatīvo, folk, kantrī, un blūza mūziku.

Grupā «JUUK» ir trīs dziesmu autori un solisti: Sniedze Prauliņa (balss, flauta, taustiņinstrumenti), Oskars Jansons (balss, ģitāra), Edgars Šubrovskis (balss, basģitāra), grupā spēlē arī Rinalds Maksimovs (sitamintrumenti) un Rasa Pole (vijole, taustiņintrumenti). Koncerta moderators - Reinis Pētersons.

Ieeja koncertos ar bezmaksas ielūgumiem, kas pieejami «Biļešu Paradīze» kasēs, uzrādot sadarbspējīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu.

Koncertus būs iespējams skatīties arī tiešraidē RKTMC «Mazā Ģilde« «Facebook» lapā un www.mazagilde.lv.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā