Neatkarīgā iesaka: TOP notikumi kultūrā līdz 1. jūlijam

Vērts redzēt, dzirdēt, izlasīt: Vāne un Ķesteris, Kazāks un Zvīgulis, Greters un Cābulis, Igo un Fredis
©Publicitātes foto

Demogrāfisks sprādziens divās daļās

«Pannas Teātris» saviem skatītājiem šajā vasarā piedāvā muzikālu un absolūti pozitīvu izrādi «Gribu bērnu!», ko paši nodēvējuši par juteklisku komēdiju normāliem cilvēkiem jeb demogrāfisku sprādzienu divās daļās.

Izrādes iecere ir radīt pozitīvas emocijas, rosināt sabiedrību aktīvāk iesaistīties demogrāfiskās situācijas uzlabošanā, uzdrošināties pieņemt lēmumus un domāt par labo.

Kādā dziesmā teikts: «Diemžēl mēs esam/Tik daudz, cik mēs esam/Un vairāk mēs nevaram būt...» Izrādes veidotāji domā, ka varam gan. Un kā vēl! Vajag tikai sev pateikt, ka gribēt būt vairāk ir normāli un jēdzīgi, ne tikai cilvēku skaita izpratnē.

Tautā mīlētie aktieri Ģirts Ķesteris, Elīna Vāne, Zane Daudziņa un Aldis Siliņš grib vairāk, un viņi ir gatavi iekvēlināt skatītāju sirdīs patiesas ilgas un emocijas par savstarpējo attiecību dzīvinošo spēku.

Izrādes radošā komanda: režisors - Juris Rijnieks, scenogrāfs - Ivars Noviks, komponists - Niks Matvejevs, autores - Gunta Kalniņa un Inta Bernova.

Šajā vasarā izrāde būs skatāma: piektdien, 1. jūlijā, Valmierā, Kocēnu estrādē, 10. jūlijā - Saldū, Kalnsētas parka estrādē, 16. jūlijā - Saulkrastu estrādē, 17. jūlijā - Bauskas Pilskalna estrādē, 21. jūlijā - Ulbrokas «Pērlē», 22. jūlijā - Dobelē, Ķestermeža estrādē, 23. jūlijā - Cēsu Pils parka estrādē, 28. jūlijā - Tukumā, Durbes estrādē un 30. jūlijā - Limbažu estrādē.

Uzmanību! Izrāde izraisa pozitīvas emocijas.

Vairāk informācijas: pannasteatris.lv.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā