Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 9 kultūras pasākumi līdz 29. jūlijam

***

9.lapa

Noklausies! «Pūķa ola»

Publicitātes foto

Instrumentālās mūzikas projekts «Gatis Gaugers & Telpa» sadarbībā ar dziedātājiem Ati Ieviņu un Ilonu Balodi, laiduši klajā jaunu dziesmu «Pūķa ola». Mūzikas autors ir Gatis Gaugers, bet dziesmas vārdus sarakstījusi Ilona Balode.

«Radot šo dziesmu, man bija sajūta, ka atrodos kaut kur starp vakardienu un šodienu. Arī rītdiena rīt pārvērtīsies par šodienu, un šodiena jau būs vakardiena. Tagad esmu sapratis to, cik ļoti svarīga ir tieši tā diena, kurā tu dzīvo. Dzīvojam un izbaudām šodienu, nenodarot pāri tai šodienai, kura būs rīt!» aicina Gatis Gaugers.

«Neērti jautājumi kā neērtas kurpes spiež un dažkārt neļauj mums aizmigt aukstās pusnakts stundās un atstāj bez miega karstos, tvanīgos vasaras vakaros, naktīs, kad mēs apstājāmies un pārstājam skriet. Tad viņi tur sēž un uzglūn. Šie jocīgie jautājumi kas sākas parasti ar kāpēc. Un atbilde ir «wrong question», «error», sistēmas kļūda… Nav nozīmes jautāt, jo atbilžu nav. Vismaz «Pūķa ola» tādas nesniedz,» tā par jauno dziesmu stāsta aktrise un mūziķe Ilona Balode.

Dziesmas producenti: Gatis Gaugers un Mārtiņš Burkevics, video veidojis Ēriks Saksons.

Dziesmas ierakstā piedalās: Ilona Balode (vokāls), Atis Ieviņš (vokāls), Mārtiņš Burkevics (bass), Egons Kronbergs (elektriskā ģitāra), Kaspars Grīnbergs (sitamie instrumenti), Jānis Kalniņš (akustiskā ģitāra un mandolīna), Gatis Gaugers (taustiņinstrumenti). Kora partijas izpilda: Ieva Preisa, Ieva Jankovska, Beāte Paula, Artis Zaharāns, Mārtiņš Zanders un Jurģis Tālants.

Dziesmu ierakstījis, miksējis un māsterējis Mārtiņš Burkevics, bungas - Charlie Waymire («Ultimate Studios Inc.», USA)

Gatis Gaugers & «telpa», Ilona Balode un Atis Ieviņš - «Pūķa ola»:

Klausīties vai lejupielādēt jauno dziesmu šeit: https://orcd.co/pukaola

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā