Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 8 kultūras pasākumi līdz 24. septembrim  

***

4.lapa

Amerikāņu «a cappella» grupa Daugavpilī un Dobelē

Publicitātes foto

Ar ASV vēstniecības Latvijā atbalstu Latvijā viesojas un ar koncertiem uzstājas amerikāņu «a capella» grupa «The House Jacks». Ar koncertiem Daugavpilī un Dobelē tiks atzīmēta ASV un Latvijas diplomātisko attiecību 100. gadadiena.

Konverti notiks: svētdien, 18. septembrī, pulksten 16.00 Daugavpilī, Daugavpils pašvaldības iestādē «Vienības nams» un otrdien, 20. septembrī, pulksten 19.00 Dobelē, Dobeles pilsētas kultūras namā. Koncertā uzstāsies arī Dobeles pilsētas kultūras nama jauktais koris «Sidrabe», lai kopīgi ar grupu izpildītu arī latviešu dziesmas.

Kopš 1991. gada «The House Jacks» ir no jauna definējuši veidu, kā tiek radīta «a cappella» mūzika, uzstājoties ar vairāk nekā 3000 priekšnesumiem visa pasaulē. Savas muzikālās karjeras laikā grupa uzstājusies kopā ar dažiem no visu laiku ietekmīgākajiem māksliniekiem, tostarp Reju Čārlzu, LL Cool J un Džeimsu Braunu.

Vizītes ietvaros «The House Jacks» mūziķi sniegs meistarklases jauniešiem. Plašāka informācija par «The House Jacks» pieejama: https://housejacks.com/videos/.

Koncerti ir bez ieejas maksas.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā