Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 26. novembra līdz 2. decembrim

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Vasks un Maskats, Bezmers un Strads, Hermanis un Razuma, Bērziņš un Lūriņa
©Publicitātes foto

Latvijas teātru dziedošo aktieru salidojums

Pirmdien, 28. novembrī, pulksten 19 VEF Kultūras pilī uz krāšņu muzikālu salidojumu «Viena vieta uz brieža vēl brīva» aicina labākie Latvijas teātru dziedošie aktieri.

Šajā vakarā populāras latviešu komponistu dziesmas no teātru izrādēm izdziedās Latvijas Nacionālā teātra aktieri Dita Lūriņa (attēlā), Mārcis Maņjakovs, Egils Melbārdis un Ainārs Ančevskis, aktrise un dziedātāja Zane Dombrovska, Liepājas teātra aktrise Karīna Tatarinova, Dailes teātra aktieris Imants Strads un aktieris Andris Bērziņš.

«Koncertā skanēs dziesmas no teātra izrādēm, kurās esam spēlējuši. Tā kā lielākā koncerta dalībnieku daļa ir vēl arī kursabiedri, ne tikai kolēģi vienā teātrī, tad noteikti nenoturēsimies un dziedāsim dziesmas, kas mūs vieno jau no studiju gadiem. Tāda draudzīga kopā salidošana izprovocē paredzamus un neparedzamus duetus, drosmīgus trio un vēl visādas kombinācijas, lai pašiem uz skatuves un skatītājiem zālē vakars izdotos aizraujošs un piepildīts,» saka aktrise un koncerta režisore Dita Lūriņa, piebilstot: «Nāciet, dziedāsim kopā!»

Par pavadījumu šajā vakarā gādās pavadošā grupa «ARmaestro» Anatolija Livčas vadībā: Miķelis Vīte (bungas), Viktors Veļičko (kontrabass), Artūrs Kutepovs (ģitāra) un Anatolijs Livča (klavieres).

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā