Neatkarīgā iesaka: TOP10 notikumi kultūrā no 3. līdz 9. decembrim

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Naumova, Osokins un Ponomarjovs, Eņģele un Purmaliete, Lūriņa un Tutas piparkūku sirds
©Publicitātes foto

Gavilējiet, zvaigznes

Piektdien, 9. decembrī, pulksten 19.00 Kuldīgas Kultūras centrā ar Ziemassvētku koncertu «Gavilējiet, zvaigznes» viesosies skatītāju mīlētā dziedātāja Marija Naumova.

Ziemassvētku koncerts «Gavilējiet, zvaigznes» ir kļuvis par dziedātājas Marijas Naumovas tradīciju, kad ziemīgi dziesmotā un liegā tikšanās ar skatītāju notiek Latvijas kultūras centros un dievnamos.

Šogad ziemas koncerttūre «Gavilējiet, zvaigznes» noritēs no 6. līdz 23. decembrim: 10. decembrī pulksten 18.00 kultūras centrā «Ulbrokas pērle», 17. decembrī pulksten 15.00 - Krimuldas ev. lut. baznīcā, 18. decembrī pulksten 16.00 Liepājas Svētās Trīsvienības ev. lut. baznīcā un 23. decembrī pulksten 19.00 Slokas ev. lut. baznīcā.

Ziemassvētku programma ir veltījums mūsu visu mātei - Zemei, kas mūs vieno, uz kuras dzīvojot varam būt laimīgi, priecīgi, līdzcietīgi, izpalīdzīgi.

Koncertā skanēs Raimonda Paula un Nika Matvejeva zināmas un pavisam nedzirdētas kompozīcijas, kā arī Imanta Kalniņa, Jāņa Lūsēna, Ulda Marhilēviča, Ingus Feldmaņa un Raimonda Tigula dziesmas un jaunas oriģinālkompozīcijas.

Koncertā muzicēs: Rolands Beļēvičs (taustiņi), Norberts Skraucis (bass), Ingus Feldmanis (ģitāra), Andris Buiķis (bungas), Līga Robežniece (balss) un Jegors Kovaikovs (ģitāra).

«Šonakt klusi, klusi Debess atver vārtus
Un pa Lielo Piena Ceļu atnāk
Kāda spoža zvaigzne, spožākā no visām,
Lai pār Zemi atkal būtu Gaisma!»

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā