Komentāri: Baidens strostējis Baltijas līderus par pārlieku agresīvu retoriku

Komentē 11

Ar Kremli un Putinu nekada diplomatija nepalidzes, un tikai Ukrainas armija var Krieviju uzveret taja kara.

8.marts 2023 Atbildēt

Jūs tiešām ticiet tam, ko rakstiet, vai tikai tiražējiet propagandas muļķības domātas "aitām"? Ukraina karā nevar uzvarēt ne ar, ne bez NATO ieročiem un tas jau bija skaidrs pirms 24. februāra. Lai saprastu, vai var vai nevar uzvarēt, nav jāzīlē ne kafijas biezumos, ne jāskatās zvaigznēs, bet jāzin garīgais iemesls karam. Bruņojums, apstākļi veidojas attiecīgi pēc garīgā iemesla. Kara iemesls ir, ka svešinieki (šodienas ukraiņi) ir uzņēmušies sodu, par nogalinātās tautas, kura apdzīvoja Ukrainas teritoriju līdz 19.gs. sākumam. Ja kāds pieņem nogalinātā identitāti, tad ar to tas ir paņēmis slepkavam pienākošo sodu. Šis ir iemesls, kādēļ bērnam vairās dod traģiski bojā gājuša radinieka vārdum jo tas sevī ietver lielu risku, ka bērnam būs traģisks liktenis. Uzskatāms piemērs ir Zigfrīds Anna Meierovics. Ja par Krieviju un ASV, tad ASV jau zaudēja Krievijai Obama laikā un tai to vajadzēja jau uzreiz piefiksēt, jo ja kāds ir sācis pretiniekam zaudēt, tad tas zaudēs arī turpmāk. Viss, ko ASV tālāk darīs pret Krieviju, tas tai pašai būs par ļaunu. Arī šajā ziņā ASV grib izbraukt sveikā - sev pienākošo sodu uzgrūžot ES. Tad, kad ES to sapratīs, tad ar ASV uzreiz ir cauri, jo atliktais sods tai atgriežas atpakaļ uzreiz. ASV glābj, ka ES vadībā ir totāli idioti un debileņi, kuri dārza vietā ir radījuši džungļus un nesaprot, ka apgriežoties par 360 grādiem nekas nemainās un ir pašapmāns.

8.marts 2023 Atbildēt

Savā laikā vakcīnu ražotāji pelnīja, kaut gan vakcīnas izrādījās brāķis. Tagad ieroču ražotājiem ir peļnas laiks. Viņi noskaņoti, lai karš nekad nebeigtos. Tapēc arī tāda Baidena reakcija. Ne jau tautu ciešanas viņus interesē, bet peļņa. Un atradās tāds Putins ar savām ambīcijām. Īsti neatceros, bet Orvela darbā "1984" bija kaut kas līdzīgs.

8.marts 2023 Atbildēt

Modris ir neta piders un COVID19 vakcinas ir glabusas miljoniem cilveku dzivibas un Ukrainai ir 100% japalidz ar ierociem, lai krievus izdzitu no savas zemes.

8.marts 2023 Atbildēt

Analfabet, tevi Žirinovskis ar savām vakcinām, no elles sveicina.

8.marts 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme > madris

Pats tads es piders Madris.

8.marts 2023 Atbildēt

"Ukrainai ir 100% japalidz ar ierociem, lai krievus izdzitu no savas zemes."(C) Tad tik plēs projām pie Ze un negrūd nelaimē latviešus un Latviju. Ja vēl par savu zemi, tad jāaizstāv ir sevi, sava ģimene, tauta un valsts, bet ne zeme, jo tie, kuri cīnās par zemi, tie paātrinātā veidā pie tās tiek. Piemēru ir atliektiem galiem. Tāds izteikti spilgts piemērs ir traģēdija Latgalē, kurā zemes dēļ tika uz lauka nošauta visa dzimta un slepkava pēc tam pats nošāvās ... visi vienā paņēmienā tika pie zemes.

8.marts 2023 Atbildēt

Ja bez garām penterēm, tad mūsu lielā zvaigžņu stunda ir garām. Ja pavisam slikti uzvedīsimies un neklausīsim lielos puišus, var pavisam mūs norakstīt un tad lai dzīvojam kā mākam. Putins tad gan būtu pārlaimīgs, bet ko lai dara, ja jau pie mums neviens nezina mēru.. ?

8.marts 2023 Atbildēt

Kā atceros no jaunības laikiem, tad kautiņā ar krieviem, viņi mauca pa purnu un bļāva: "Ti meņa uvažaješ". Bet, kad paši kārtīgi dabūja nokdaunu, td bija , nu ladno, uvažaješ. Nu jums ir jāsaprot, ka tā ir krievaziātu mentaalitāte. Lasīju, ka caram Pēterim 1. māte esot bijusi mongōļtatāru izcelsmes. Visi krievi no Maskavas uz dienvidiem ir Čingizhana mazbērni. Nu ko, tā ir vēsture.

8.marts 2023 Atbildēt

Kad es teicu un rakstīju to, ko tagad baltiešiem licis saprast Baidens, tad izcilības centrs deva pavēli strostēt mani par 'kremlinu.' Tas tikai liecina to, ka Latvijā amatus ieņemoši darboņi, kas vietā un nevietā vicina ASV karogu, patiesībā no Amerikas un demokrātijas saprot tik daudz, kā cūka no saules. Nerunājot jau par starptautisko politiku un starptautiskajām tiesībām, kas pat Latvijas valdībā un SABā tiek traktētas ķēkšu emocijām domātas padomju politinformācijas līmenī. Runāsim atklāti - Zelenskis ir problēma Amerikai. Atķirībā no Latvijas, Amerikā ir skaidrs gan patiesais korupcijas līmenis Ukrainā, gan arī abu pušu zaudējumu vērtējums ir reālistiskāks, gan arī ir izpratne, kāpēc agrāk kopā ar krieviem uzdzīvojušajam Jermakam ļauts ālēties un kara laikā no amatiem atcelt profesionālus un patritiskus vadošus ukraiņu kadrus. Pateicoties Zelenskim, pastāv liela iespēja, ka konflikts zemākā intensitātē vilksies gadudesmitiem, tāpat kā tas bijis Tuvajos Austrumos, un nekāds Šalom-Process (kā jidišā sauc miera procesu) tuvākajos gados Ukrainā nav gaidāms.

9.marts 2023 Atbildēt

Es dzīvoju Nīderlandē un vai šodien esmu laimīga sieviete? Es teicu sev, ka es ieteiktu jebkuru aizdevēju, kas varētu mainīt manu un manas ģimenes dzīvi ikvienam, kurš meklē aizdevumu. Ja jums ir nepieciešams aizdevums un esat 100% pārliecināts, ka atmaksāsit aizdevumu, sazinieties ar viņiem šodien pa e-pastu: lapofunding960@outlook.com

11.marts 2023 Atbildēt