Mediju magnāts Mērdoks 92 gadu vecumā precēsies piekto reizi

Austrāliešu izcelsmes mediju magnāts Ruperts Mērdoks, kuram pieder vairākas ietekmīgas avīzes un televīzijas kanāli ASV , Austrālijā un Apvienotajā Karalistē, atkal ir gatavs iestūrēt laulības ostā. 92 gadus vecā miljardiera izredzētā ir 66 gadus vecā bijusī policijas kapelāne Anna Leslija-Smita, ar kuru viņš iepazinās pagājušā gada rudenī.
Mediju magnāts Ruperts Mērdoks un viņa iepriekšēja sieva Džerija Hola ©Reuters/Scanpix

Par šiem jaunumiem pirmais paziņojis Mērdokam piederošais laikraksts "New York Post", turklāt atsaucoties nevis uz kādām baumām, bet paša miljardiera sacīto. Mērdoks stāstījis, ka savu līgavu bildinājis Svētā Patrika dienā, atminoties to, ka viņā tek arī kāda ceturtā daļa īru asiņu, un uzdāvinājis viņai gredzenu ar izcilu "Asscher" briljantu. "Jā, es biju ļoti sanervozējies. Man patiešām bija bailes vēlreiz iemīlēties, bet kā nu notika, tā notika. Laikam jau tā ir pēdējā reize, kad esmu iemīlējies, un pašlaik patiešām jūtos ļoti laimīgs," viņš sacījis.

Pagājušā gada augustā tika šķirta Mērdoka un bijušās modeles un aktrises Džerijas Holas laulība, bet septembrī kādā pasākumā, kas tika rīkots viņam piederošajā vīnogulāju dārzā Kalifornijā, bagātnieku kāds iepazīstināja ar Lesliju-Smitu. Pēc divām nedēļām miljardieris viņai piezvanīja, un jau drīz vien sākās attiecības, kuru kulminācija būs vasarā paredzētās kāzas. Leslija-Smita ir aizsaulē aizgājušā amerikāņu kantrī mūzikas dziedātāja un radiostaciju īpašnieka Čestera Smita atraitne. "Mans vīrs nomira pirms 14 gadiem. Viņš bija uzņēmējs, es pie šāda dzīvesveida esmu pieradusi, un ir skaidrs, ka ar Rupertu varam runāt vienā valodā," sacījusi Leslija-Smita.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā