Komentāri: Garijs Kasparovs: Navaļnija slepkavību var uzskatīt par rituālu

06.03.2024. Vladislavs Andrejevs, Jevgeņijs Pavlovs Abonē digitālo avīzi Neatkariga.lv bez maksas
 

Komentē 3

Rietumiem pašreizējais karš ir izdevīgs. Līdz Lisabonai Putins neaizies, bet ieroču tirgotāju peļņa aug. Salīdzinājumā, cik nopelnīja vakcīnu tirgotāji covida laikā.

6.marts Atbildēt

virtuālā Taivana it kā jau ir jauki, bet ir gigantisks bet, tas imperiālisms sēž iekšā daudz dziļāk, pat opozicionāriem. Cilvēks var tur kliegt, ka ir pret karu un tā, bet iekšēji imperiālisms klusi cer, ka būs jaunas pievienotās teritorijas, būs tauta, pret kuru attiekties, kā pret zemāko. To mēs redzējām ar tv kanālu lietus, nosodīja karu, bija opozicionāri utt, bet imperiālisms spiedās pa visām vīlēm laukā, līdz ar ko pamatots atteikums dabūts. Ļoti reti kurais ir spējīgs atteikties no imperiālisma, tā pa visam un galīgi. Tā nācija ir slima no izveidošanas brīža.

6.marts Atbildēt

Ir notikusi pasaulē nebijusi situācija ,kad rietumu civilizācija karu negrib par katru cenu , bet krievu pasaule bez kara nevar eksistēt. Rietumu civilizācijai draud noriets , tā nogriezta no Āfrikas , bijušām kolonijām, kuru dabas resursi daudzus gadsimtus baroja rietumus. Tagad Āfrika ir pilnā Ķīnas un krievijas ietekmē. Tagad rietumos sāk saimniekot musulmaņi ,kuriem liela dzimstība , tie pārņems varas grožus . ASV sabrūk acīm redzami , naids starp demokrātiem un republikāņiem nemazinās. Vēl iekšējie nemieri starp balto un melno rasēm var atkārtoties , tas viegli organizējams no ārpuses.

8.marts Atbildēt