„Maxi Pizza” Mārupē – vēderprieki garantēti

Mārupē pirms pieciem mēnešiem durvis vēra kafejnīca „Maxi Pizza”, piedāvājot daudzveidīgu ēdienkarti. „Maxi Pizza” par izsalkušiem vēderiem jau septiņus gadus rūpējas arī Baložos. Kafejnīcas vadītājs Jānis Saulītis ir pārliecināts, ka kvalitatīvs ēdiens ir pats būtiskākais faktors, lai klients atgrieztos vēl un vēl, tāpēc kvalitātes zīme „Maxi Pizza” tiek turēta augstā godā.
©Ģirts Ozoliņš/F64

„Maxi Pizza” Mārupē savā neilgajā pastāvēšanas laikā piedzīvojusi ugunskristības, jo kafejnīca darbu uzsāka laikā, kad Covid izplatība Latvijā bija tēma numur viens. Cilvēkiem bija jāadaptējas jaunajiem apstākļiem, kad valstī tika izsludināta ārkārtas situācija un daudzi iedzīvotāji atturējās no kafejnīcu apmeklējumiem klātienē. „Maxi Pizza” operatīvi noreaģēja un ieviesa iespēju par ēdienu piegādi uz mājām norēķināties viņu mājaslapā. „Pirmās nedēļas bija grūtas, taču pamazām klientu aktivitāte atjaunojās, un mēs strādājām visu pandēmijas laiku. Nodrošinājām bezkontakta piegādi, proti, klients mūsu mājaslapā pasūtīja ēdienu, apmaksāja rēķinu, norādīja savu adresi, uz kurieni nogādājām pasūtījumu. Nolikām to pie durvīm, pēc tam zvanījām klientam par pasūtījuma piegādi,” stāsta J. Saulītis. Klienti šādu pieeju novērtējuši ļoti atzinīgi, un piegādes apjomi turpina palielināties. J. Saulītis spriež, ka drīz būs vajadzīgi papildspēki, lai spētu izpildīt visus pasūtījumus. „Protams, esam iegādājušies termosomas, lai ēdiens līdz klientam tiktu aizvests silts,” paskaidro kafejnīcas vadītājs. Šobrīd piegāde tiek nodrošināta Mārupē, Jaunmārupē, Babītē, Āgenskalnā, Zolitūdē un Ziepniekkalnā.

Ēdienkarte patīkami pārsteidz - ir gan burgeri, picas, salāti, seti (dažādu suši veidu komplekti), suši (aukstie, siltie, ceptie), uzkodas, „wok”, zupas. Ir arī atspirdzinoši dzērieni. Ļoti populārs darba dienās ir pusdienu piedāvājums. „Pusdienu piedāvājumā iekļaujam dažādas zupas, kas nāk komplektā ar picu, „wok”, suši vai „poke” bļodu. Starp citu, „poke” bļodas ir mūsu jaunums - tur katra sastāvdaļa ir atsevišķi viena no otras, un klients pats var kombinēt, cik daudz un ko konkrētajā brīdī kārojas,” skaidro J. Saulītis. Varētu teikt, ka „poke” bļodas ir mūsdienīgs rasols, kas klientam pašam jāsajauc, piemēram, dienas piedāvājumā „poke” bļodā iekļauts avokado, ķirštomāti, gurķis, majonēze, rīsi, rukola, sojas mērce, tīģergarneles, „wakame” salāti.

Saulītis priecājas, ka cilvēki dod priekšroku ēdieniem, kur iekļauti svaigi dārzeņi (piemēram, „Maxi Pizza” piedāvā izdaudzinātos Mārupes gurķus un tomātus).

„Maxi Pizza” izpilda ne tikai pasūtījumus uz mājām un birojiem, bet arī labprāt gastronomisko baudu cienītājus gaida pie sevis Mārupē, Mārupītes gatvē 4/1.

Vasarā ir atvērta arī gaumīga terase, kur baudīt, piemēram, vasarīgus kokteiļus un ne tikai. Klientiem gan jāņem vērā, ka laikā no 22. līdz 24. jūnijam arī „Maxi Pizza” atpūtīsies un ļausies Jāņu svinībām, tāpēc kafejnīca būs slēgta. „22. jūnijā pateicībā par ieguldīto darbu saviem darbiniekiem esam sarūpējuši atpūtas dienu pie dabas. Pēc svētkiem atkal būsim gatavi strādāt un gaidīsim pie sevis apmeklētājus, tostarp ģimenes ar bērniem. Arī mājdzīvniekiem nodrošināsim dzeramo ūdeni. Visi laipni gaidīti!”

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā