Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Dita Lūriņa melošanas seriālā būs riktīgs lauku skuķis

© TV3 publicitātes foto

Tautā mīlētā Nacionālā teātra aktrise Dita Lūriņa-Egliena 25. jūlija vakarā pievienosies TV3 vasaras karstākā seriāla «Viņas melo labāk» aktieru komandai, atveidojot kārtīgu un strādīgu lauku meiteni. Aktrise var lepoties ar bagātīgu seriālu pieredzi, jo vēl joprojām skatītāju atmiņās saglabājusies viņas atveidotā Marta seriālā «UgunsGrēks».

Ierodas Rīgā, lai noskatītu sev vīru

«Seriālā «Viņas melo labāk» mana personāža vārds būs Ligita, kas ir Martas (aktrise Evija Skulte) māsīca no Striķiem (Striķi ir Zvārdes pagasta ciems Saldus novadā). Ligita ļoti labi gatavo un aizraujas ar kulināriju. Viņa ir kārtīga lauku meitene, kas uz Rīgu atbraukusi atrast vīru, dzīves laimi un jēgu. Visos vētrainajos notikumos Ligita mēģina atbalstīt Martu.

Protams, Marta ātri metas palīgā sakārtot radinieces gaumes izjūtu.

Bet tur Martai stāv priekšā plašs darbalauks, jo Ligita arī ģērbjas atbilstoši lauku meitenei no Striķiem. Ligitai patīk nēsāt matu stīpiņas, bet tās ļoti ātri Marta konfiscēs.

Protams, Ligita arī neprātīgi iemīlas. Vispirms bez pretmīlas un jau otrreiz ar pretmīlu, bet ar lielām problēmām un niknu sievu. Vīrietis ar nikno sievu ir Kostja (Kristians Kareļins), tādēļ mans tiešais partneris ir Kristians Kareļins, un mūsu starpā būs neprātīga mīla. Savā veidā sanāks konkurēt ar Martu, tomēr ne pārāk, jo arī viņai būs laiks doties tālāk. Es ļoti ceru, ka mans personāžs būs ļoti kolorīts - riktīgs lauku skuķis smuko meiteņu plejādē,» jauno seriāla «Viņas melo labāk» personāžu raksturo Dita Lūriņa.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv