Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Liepājas teātrī gaidāms ģimenes pieaugums

© NO SANTAS MARGEVIČAS «INSTAGRAM» KONTA

Liepājas teātra aktieru kuplajam bērnu pulciņam drīzumā pievienosies vēl divi mazulīši – pirmoreiz par tēti kļūs aktieris Gatis Maliks (33), bet savu otro atvasi gaida simpātiskais aktieru pāris Agnese Jēkabsone (33) un Edgars Ozoliņš (33).

Kā pareizi jāaudzina bērni

«Rīt ir mana pēdējā darba diena, pirms dodos garākā ģimenes pieauguma atvaļinājumā. Bija liels prieks un gods šo «Lielā dzintara» laiku dalīt ar Jums, un esmu droša, ka nekas nebeidzas. Punkta vietā lieku domuzīmi un saku «uz tikšanos!» - ielās, koncertos, soc-tīklos un pēc laika atkal «Dzintarā»!» tā par savas dzīves skaisto notikumu medijiem un citiem sadarbības partneriem 20. augustā pavēstīja Liepājas teātra aktiera Gata Malika mīļotā sieviete Santa Margeviča, koncertzāles «Lielais dzintars» mārketinga un sabiedrisko attiecību daļas vadītāja. Savukārt 22. augustā viņa savā «Instagram» kontā ievietoja saulaini priecīgu fotogrāfiju, parakstot, ka bildē ir «tā laimīgā sieviete, kurai ļāva pakāpties 30 metrus virs zemes, lai no visas sirds izbaudītu pēdējo darba dienu pirms gara un skaista atvaļinājuma jau trijatā».

Santa un Gatis ir kopā jau vairāk nekā četrus gadus, un abu pirmdzimtajam pasaulē jānāk novembra vidū.

«Gribēju pabrīdināt, ka no novembra vidus sākšu izteikt pareizo viedokli par to, kā pareizi jāaudzina bērnus. Gatavojieties,» tā savā «Twitter» kontā savus sekotājus «brīdinājis» topošais tētis. Turpat aktieris arī atklājis, ka jau bijis uz pareizas elpošanas nodarbību grūtniecēm un «visu jau mācēja».

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" izdevumā!