Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. 2020. gada kāzas

© Facebook

2020. gads bijis izaicinājumu un lielu notikumu, neiedomājamu zaudējumu un neticamu pārmaiņu laiks, bet daudzas mīlošas sirdis šo gadu iekrāsoja arī baltā cerību krāsā – piepildīja ar patiesu mīlestību un šo gada skaitli uz mūžu ierakstīja ne vien katrs savā sirdī, bet arī laulību apliecībā.

Liene Skulme un Andris Kivičs

Pats pirmais šogad salaulājās 2019. gada Latvijas šovbiznesa skandalozi slavenākais pāris - mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete Liene Skulme - viņi savas kāzas svinēja 3. janvārī.

Liene un Andris apprecējās Mārupes dzimtsarakstu nodaļā un savu kāzu nakti pavadīja «Grand Palace Hotel» viesnīcas numuriņā Vecrīgā.

Pēc kāzām jaunā sieva pieņēma vīra uzvārdu.

Andrim šī ir ceturtā laulība, Lienei - otrā. Mūziķim no iepriekšējām attiecībām ir dēls un divas meitas. Jūlija sākumā jaunā ģimene sagaidīja pasaulē nākam meitiņu Miu. Lienei mazulīte ir ceturtā atvase.

Lāsma Miķelsone un Juris Jansons

Janvāra vidū pēc vairāku gadu draudzības Garkalnes domes dzimtsarakstu nodaļā gredzenus mija tiesībsargs Juris Jansons un viņa mīļotā sieviete Lāsma Miķelsone.

Ar fotogrāfiju, kurā Juris rokās tur laulības apliecību, viņš pats dalījās sociālajos tīklos. Atzīstoties, ka jūtas mīlēts, viņš savu kāzu foto nokomentēja: «Dzīve ir skaista…».

Jurim šīs ir otrās laulības, no pirmajām laulībām viņam ir divi bērni.

Jaunā sieva pēc kāzām gan paturējusi savu, gan pieņēmusi vīra uzvārdu.

Eva Butāne un Aigars Fadejevs

Olimpiskais vicečempions soļošanā un sporta terapeits Aigars Fadejevs 20. martā apprecējās ar uzņēmēju, programmatūras izstrādes uzņēmuma «RIX Technologies» valdes priekšsēdētāju Evu Butāni.

Jaunā sieva pēc kāzām pieņēma vīra uzvārdu. Savas kāzu bildes jaunais pāris nav publiskojis.

Eva Fadejeva žurnāla «Forbes» pētījumā pērn atzīta par vienu no 50 veiksmīgākajām biznesa sievietēm Latvijā.

Baiba Runce un Mikus Hāks

2. maijā Jaunpils pils pagalmā pēc četru gadu draudzības laulības gredzenus mija bijusī raidījuma «Bez tabu» reportiere, tagad - Latvijas Radio pētnieciskās žurnālistikas nodaļas autore Baiba Runce un viņas mīļotais vīrietis Mikus Hāks.

Plānojot kāzas, mīlnieki pat iedomāties nevarēja, ka pasaulē sāksies pandēmija.

Kad Latvijā izsludināja ārkārtējo situāciju, viņi pat esot zvanījuši juvelierim, lai laulības gredzenos negravē datumu. Un, kad tapa skaidrs, ka laulāties var, tikai bez viesiem un balles, Baiba un Mikus nolēma kāzas nepārcelt.

Baiba pēc kāzām saglabāja savu uzvārdu.

Laura Karnīte un Juris Kulakovs

21. maijā, dienu pēc savas 62. dzimšanas dienas par precētu vīru kļuva komponists, grupas «Pērkons» līderis Juris Kulakovs. Viņš apprecēja starptautiskās lidostas «Rīga» komunikāciju vienības vadītāju Lauru Karnīti.

Kāzu ceremonija notika Kundziņsalā, Lauras mājas pagalmā kā dārza svētki. Pāri, kas satikās pirms nepilniem diviem gadiem, salaulāja operdziedātājs, Rīgas pilsētas Vidzemes dzimtsarakstu nodaļas vadītāja vietnieks Miervaldis Jenčs, un ceremonijā piedalījās tikai tuvākie radi, liecinieki un kaimiņi.

Pēc kāzām sieva pārgāja sava slavenā vīra uzvārdā.

Aleksandra Tuškevica un Elvis Merzļikins

5. jūlijā hokejists, NHL kluba «Blue Jackets» vārtsargs Elvis Merzļikins savus «Instagram» sekotājus iepriecināja, ievietojot romantisku bildi, kurā redzams, kaislīgi skūpstot savu mīļoto meiteni.

Daiļavas zeltnesi rotāja krāšņs gredzens un, kā vēlāk izrādījās, hokejists ir apprecējies - par viņa sievu kļuva poliete Aleksandra Tuškevica. Abi ir kopā jau divus gadus, dzīvo Kolumbusā, ASV.

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" izdevumā!