Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Evija Sloka skumst pēc dvīņumāsas

© NO EVIJAS SLOKAS PERSONĪGĀ ARHĪVA

«Vienmēr dzimšanas dienu esmu svinējusi kopā ar savu dvīņumāsu Sintiju mājās – viesu namā «Slokas». Pagājušogad pirmo reizi nebijām kopā,» saka dziedātāja Evija Sloka.

Viņa jau ilgāku laiku ir prom Amerikā, un arī šogad savā dzimšanas dienā, kas bija svētdien, 14. augustā, Evija nebija kopā ar savu dvīņumāsu Sintiju. Bet, izmantojot »Vakara Ziņu« starpniecību, jubilāre sūta māsai vissirsnīgākos sveicienus un bučas.

Dziedātāja neslēpj, ka viņa parasti satraucas par gadu skaitli, kas nāk klāt, tomēr viņai ļoti patīk svinēt svētkus, un viņa svinēja arī savus 33! «Izņemot faktu, ka pagājušogad pirmoreiz biju bez māsas, man savu dzimšanas dienu izdevās nosvinēt savā vismīļākajā svinēšanas veidā - uz jahtas, labā kompānijā un ar šampanieti! Un tad sekoja vakariņas foršā vietā,» jubilāre ar prieku atminas. Evija stāsta, ka viņai patīk pašai plānot un organizēt savu dzimšanas dienu, un arī šogad viņa jau sāka plānot izbraucienu ar jahtu un vakariņām, bet dziedātājas draugs Niks pasteidzās pirmais - viņš pārsteidzis Eviju, jau uzdāvinot lidojumu uz Nešvilu. «Tad nu šogad savā dzimšanas dienā biju tur!» viņa priecīgi stāsta.

Dziedātāja atklāj, ka šī vasara viņai sanākusi diezgan raiba un forša. «Amerikas latviešiem ir ļoti skaista vieta kalnos pie ezera un upēm - divu stundu brauciena attālumā no vietas, kur dzīvoju. Tad nu katru vasaru gandrīz katras brīvdienas braucam tur uz kempingu. Un šogad es sāku mācīties spēlēt golfu!»

Taujāta par radošajām aktivitātēm, Evija atklāj, ka šogad kā dziedātāja un vijolniece pievienojusies grupai «John Mellencamp Tribute». «Šobrīd mācos daudz jaunu dziesmu un gatavojos koncertiem. Sadarbojos arī ar dažiem Latvijā zināmiem mūziķiem, tā ka jau pavisam drīz no mums būs dzirdamas jaunas dziesmas! Un es ceru Ziemassvētkos būt Latvijā.»