Komentāri: Latvijā strauji izplatās tuberkuloze

Komentē 4

Nabadzigo valstu slimibas, tuberkuloze, hepatits... pajautajiet cik vacija, somija, norvegija... gadijumu. Kur visiem pat bomziem pieejama normala partika. Kas tad ir tas tuberkulozes kontingents, ne jau" krejums"/ elite. Valdibai jasak ar nabadzibas un nevienlidzibas apkarosanu, savadak nav talu lidz merim un holerai!

27.marts 2023 Atbildēt

Nu ja nezināt par šo slimību neko, tad paturiet savas aplamības pie sevis. Ko jūs saucat par kontingentu, jā, daļa šo cilvēku varbūt ir mazāk nodrošināti, bet es pats šobrīd esot saslimis ar šo slimību un esot slimnīcā vari teikt to, kad bez manis šeit arī pietiek pilnībā pārtikušu un dzīve veiksmīgu cilvēku.

Jauku Jums dienu.

30.marts 2023 Atbildēt

Vai tikai Latvijā nav kāda ASV finansēta bioloģiskā laboratorija? Ukrainā to esot ne viena vien un kopš 2014. gada saslimstība ar masaliņām tur esot pieaugusi simtkārtīgi.

27.marts 2023 Atbildēt

Kāpēc Pasaules veselības organizācija zālēm piespiež likt tik milzīgus uzcenojumus, tad cilvēki varētu laicīgi ārstēties arī valstīm netrūktu nauda savu iedzīvotāju ārstēšanai. Aizkulisēs visu laiku par to runā, ja zāles maksā apmēram tūkstoti, tad tirgo pa divdesmit tūkstošiem. Indija var saražot lētas zāles, bet viņai to neļauj tūlīt iejaucas Pasaules veselības organizācijas un neļauj tirgot par normālu cenu. Tautā runā, ka zāles varēja pasūtīt no Indijas pa tiešo, bet tagad tas esot aizliegts, lai neviens nedabū zāles, bez milzu uzcenojuma. Ļaunprātība pret cilvēkiem un naudas mākslīga izpumpēšana. Zālēm ir nepieciešams noteikt ražošanas cenai uzcenojuma griestus, lai tā nevarētu rīkoties. Tūkstošiem veselu cilvēku dzīvo uz slimu cilvēku rēķina- nav pieņemami, tā nav modes prece, kuru var nepirkt, ja cilvēks ir slims.

27.marts 2023 Atbildēt