Komentāri: "Jaunās vienotības" ģenerālsekretāre: partijas iekšienē izvērsta apjomīga izmeklēšana

Komentē 21

Tā Jancīte taču neko sakarīgu nespēj atbildēt uz korespondenta jautājumiem, parastā blefošana Ašdrātera stilā un sen pierastā Jenotības glumošanas.

Cik daudz nelaimīgus cilvēkus ir padarījis šis gadiem valdījušais politiski mafiozais veidojums Jaunlaiks, Jenotība, Ļaunā Jenotība! Simtiem tūkstoši ir aizdzīti uz svešām zemēm, kad viesu nama privatizētājs Voldiņš Dombrovskis 2008.gada krīzes laikā izbrauca uz tautas rēķina un atdeva cilvēkus bankām saplosīšanai. Nekas nav ļaunāks par augļotājiem un viņu atbalstītājiem

27.aprīlis Atbildēt

Mēs darīsim, mēs paši, mēs rīkojāmies, mēs turpinam tēlot, ka mēs esam labie. Vienīgā darbība kas notiek reālii, ir valsts līdzekļu izlaupīšana neticamā ātrumā. Afēra pēc afēras.

27.aprīlis Atbildēt

Zagļi izmeklē paši sevi. Klaunāde

27.aprīlis Atbildēt

Patiesība ir tik skaudra, ka visticamāk neuzzināsim.

27.aprīlis Atbildēt

Kā tad nu paši sevi izmeklēs un tiesās? Gan. jau vainīgais būs SIA, jo nav pratis iesniegt sūdzību caur sekretāri, kas tagad būtu labs pierādījums. Bet fakts paliek fakts, ka balsis var grozīt kā vajag .

27.aprīlis Atbildēt

Un tagad mazliet sīkāk par to, kā balsis var grozīt?

27.aprīlis Atbildēt

Šeit dzīves izstumtie pa naktīm kopā lasas ...

Komentāros jūtama sugas ŠeitVissIrSlikti dominance

27.aprīlis Atbildēt

Slikti ir ar tādiem prettautiskiem politiķiem, slikti, ka pār viņiem visiem vēl nav spriesta taisna tiesa. Pagaidām ir slikti.

27.aprīlis Atbildēt

Šorīt par šitās Saeimas atlaišanas referendumu ir parakstījušies 37 823. Parakstu vākšana turpinās...

27.aprīlis Atbildēt

uhti ahti vcje mi kosmonauti, tas ir, izmeklētāji. Var tikai ierēkt, lasot šīs meitenes stāstus! :)

27.aprīlis Atbildēt

Nez, ko publika šeit rakstītu, ja tā meitene būtu atbildējusi -- mēs neko, mums tas kā pīlei ūdens, gaidīsim ko pateiks prokuratūra?

27.aprīlis Atbildēt

Man par šo bandu bija viedoklis jau sākot ar Repšes miljonu latu gribēšanu un algu pacelšanu sev. Ilgi aizkavējušies pēc Kariņa kārtējās algu pacelšanas sev.

27.aprīlis Atbildēt

Fakti, kurus neviens nenoliedz.

1. Balsu skaitīšana Vienotības kongresos elektroniski ir notikusi.

2. Maksa firmai par skaitīšanu nav notikusi.

3. Vienotības skaitītājfirma tiek pie Valsts pasūtījumiem skaitīt balsis Latvijas vēlēšanās.

-----------------

Rezultāts : korupcija visu acu priekšā, Vienotība norēķinājusies ar firmu, dodot tai tiesības skaitīt balsis Latvijas vēlēšanās.

Par šī korupcijas fakta ģenerālsekretāre vēl nav sākusi izmeklēšanu.

27.aprīlis Atbildēt

Fakts, ka firmas pārstāvji, kuri skaitīja balsis Vienotības kongresos, pamodušies tikai tagad, un ceļ brēku, ka šiem nav samaksāts, tiešām raisa daudz jautājumu. Vai nu firma tādejādi atriebjas Vienotībai par to, ka tā neglāba no kriminālprocesiem ( četri), kuri ierosināti, vai tiešām firma darbojas kremļa rīkojuma ietvaros. Es domāju, ka firma atriebjas, jo Vienotības spice neuzdrošinājās glābt firmu no kriminālprocesiem. Ja šis skandāliņš ir uzradies pēc Kremļa rīkojuma, tad jāsaka - ārprāts, kas Latvijā skaita vēlētāju balsis vēlēšanās? Vai tiešām kremlis ( speciālisti atzinuši, ka vēlēšanu rezultātus var atkoriģēt, ja balsis skaita, apstrādā, pārsūta elektroniski). ?

27.aprīlis Atbildēt

Tu, muļķi, jauc secību. Firma jau bija uzvarējusi konkursā un organizēja Saeimas vēlēšanas. Vemjotība uzskatīja, ka var izmantot tās pakalpojumus par velti. Kad uzņēmējs atteicās viltot vēlēšanu rezultātus, Kampars paraustīja attiecīgās sviras, un pret uzņēmēju safabricēja kriminālprocesus. Jenoti ir nopirkuši visus sābjus, knābjus, delnas un izcilniekus sārtus. Nu jau tie sāk muldēt par uzņēmēja saistību ar Krieviju. Ļoti izdevīgs temats, lai pārietu pretuzbrukumā.

27.aprīlis Atbildēt

Nē, nebija uzvarējusi konkursos! Šie aizvilkās uz Vienotību, piedāvāja nodemonstrēt, un tālāk jau šos nolobēja veikt Latvijas vēlēšanu rezultātu skaitīšanu.

27.aprīlis Atbildēt

Par kriminālprocesiem! Kas tie par kriminālprocesiem, žurnālisti neattop uzjautāt, varbūt Jūs ko ziniet vairāk.

27.aprīlis Atbildēt

Mums visādiem mēsliem nauda atrodas, lai atrodas arī fiziskai balsu pārskaitīšanai. Miljons nav daudz tik svarīgam pasākumam!!!

27.aprīlis Atbildēt

Balsis ir jāskaita cilvēkiem iecirkņos, - tas pat daunīšiem ir skaidrs. Kad lasām, cik daudz naudas pieprasa Centrālā vēlēšanu komisija, lai nodrošinātu elektronisko vēlēšanu norisi, balsu skaitīšanu, tu cilvēks mēms paliec, kaut drošība, ticamība - nulle. Bet Latvijā jau teju viss kājām gaisā, kaut ņemam stulbos ziedojumu ierobežojumus partijām, vai partiju finansēšana no valsts budžeta - viss kājām gaisā. Kur vien paskaties, visur debīlisms.

27.aprīlis Atbildēt

Sveiki visi šmaucās. Godīgi nav ,nekur..Un tagad atkal,būs vēlēšanas . Un tad tiek samaksāts un uzreiz. Pētījumi, un tiek apgalvots, lūk viņī ,būs īstie balsojiet par viņiem .Un cilvēki pavēlkās,,un balso Kā pie varas nokļūst visādi cilvēki Politiķim vajadzētu augstāko izglītību Un dzīves pieredzi Bet tur iekļūst tādi kas negrib strādāt Tādi kuriem ir pensijas Vēlās saņemt lielu pensiju Un lielu algu..Komentos vēl ir viena pozīcija Ir personas ,kas vēlās lai būtu ievēlēti tikai tādi kas atbilst ES standartiem

LATVIJĀ vajag izmaiņas Bet ir viena daļa cilvēkus ,kurus viss apmierina Tātad mēs braucam uz purvu Tur viss ir labi un mierīgi ,bet vai ilgi...

27.aprīlis Atbildēt

/..novērst uzmanību no darāmiem darbiem - pienācīgi un kvalitatīvi konkurences apstākļos informēt sabiedrību par mūsu piedāvājumu EP vēlēšanās, /

Šī frāze pasaka visu.

Ak jā, tur vēl bija piekabināts pantiņš par kaut kādu nozaru sakārtošanu, bet tādus mēs klausījāmies vairāku gadu garumā laikā, kad "lidotājs" bija premjers.

Es domāju, ka vienīgā izmeklēšana kas notiek tā "žurku midzeņa" iekšienē ir - kurš pieļāva informācijas noplūdi?!!

28.aprīlis Atbildēt