Komentāri: Ģenerālis Graube: Krievija gatavojas sabrukumam

Komentē 10

Kārtējais alvas zaldātiņu ģenerālis šak komentēt to par ko viņām nav ne mazākās sajēgas. Protams pastāv arī otrais variants kad kungam ir samaksāts lai viņs ar gudru sejas izteiksmi klāstītu šādas muļķības.

30.jūnijs 2023 Atbildēt

Graube lika vilties. It kā armijas cilvēks, ģenerālis (!), būtu jāpārzina vismaz problēmu militārais aspekts, bet bīda pliku propagandu. Paldies par kūkām! Es labāk paklausīšos un palasīšu, piemēram, Scott Ritter, Douglas Macgregor, Nixon Garland un Brian Berletic analīzi.

30.jūnijs 2023 Atbildēt

Tie maskaļu draugi rietumos. Bet pārāk daudz tādu nav.

14.jūlijs 2023 Atbildēt

Krievijas sabrukums nav obligaats, bet veelams un iespeejams. Taadaa gadiijumaa Latvijai buutu vismaz jaaatguust Abrene, protams, bez vieteejiem vanjkaam!

30.jūnijs 2023 Atbildēt

Vienīgais ko Latvija var dabūt tas ir ar kāju pa pēcpusi. Ar to Abrenes atgūšanu ir tā kā ar krusdēlu kas gaidija krustmātes nāvi lai tiktu pie mantojuma. Rezultātā nomira pats un krustmatw pavadija to pēdējā gaitā.

30.jūnijs 2023 Atbildēt

Tipisks kāzu ģenerālis, propagandons.

30.jūnijs 2023 Atbildēt

Latvijas Zemessardzē Graube no Zemessardzes komandiera parasta šofera acumirklī kļuva par majoru, nevienas citas militāras pakāpes nav bijušas, tikai divas – šoferis un majors.

30.jūnijs 2023 Atbildēt

Ģenerālim gan derētu saprast, ka uz Krievijas sabrukumu gan nav ko cerēt (diemžēl). Kaimiņus neizvēlas, būs vien jāpacieš

1.jūlijs 2023 Atbildēt

Nu ja piepildās vēlme un notiek kaut kas tamlīdzīgs , vai Graubem ir nojauta ko ar visu to iesākt tālāk vai bļaus vēl skaļāk par draudiem

5.jūlijs 2023 Atbildēt

Nelaime, tikai tā, ka jau gadiem ilgi laizāmies , siekalojamies, cerēdami, ka treknais nosprāgs, bet bieži sanāk tā, ka pirmais galus atdod kaulainais, jo resnajam liela tauku kārta uzkrāta. Ukrainas sabiedrotie var nogurt gaidīdami Krievijas sabrukumu, vismaz pagaidām uz to iet.

20.jūlijs 2023 Atbildēt