Komentāri: NDK priekšsēdētājs: dubultpilsonība ar Krieviju un nesakārtotā valsts robeža – reāls drauds mūsu valsts drošībai

Komentē 6

Vai šiem jautājumiem nevajadzētu veltīt īpašu NDK sēdi un šo jautājumu virzīt apspriešanai arī Nacionālās drošības padomē?

------------------

Kur ir atbilde?

Ja īsi, tad jāteic, - NDK līdzšinējais darbs - nulles vērtībā, jaunais puika, kas vada NDK, bijusi teju tukša vieta! Jāmācās, puika!

4.oktobris 2023 Atbildēt

Ir dīvaini lasīt šo interviju. Vēl nesen, kad izvērtās skandāls ar Helmani par Avenu, šis puika kopā ar Dzintaru un Ķiršteinu viņu aizstāvēja. Nu kā nu lai neaizstāv NA sponsoru?

Tagad, kad NA ir opozīcijā, runā pareizi. Tā ir tāda taktika, un ne tikai šinī gadījumā-kamēr esam pozīcijā, nedarām neko, kad nonākam opozīcijā-bļaujam, ka mēs tie pareizie, bet neko izdarīt nevaram.

Skumji, ļoti skumji.

4.oktobris 2023 Atbildēt

Šis puika ir vairāk vērts kā viss VDD. Kāpēc Āboltiņa uzlika veto latviešu valodai kā vienīgajai sabiedriskajos medijos un skolās. Nebūtu arī tāda Avena. Atbildiet.

4.oktobris 2023 Atbildēt
Valdis > las.t.js33

Nu šo savārstījumu ir grūti komentēt. Valoda, Āboltiņa,VDD,Avens ???

4.oktobris 2023 Atbildēt

Janis Dombrava ir viss lielakais populists no NA un jau vairs nevada NDK komisiju,

4.oktobris 2023 Atbildēt

Un ja es teiktu ka Jūs esat populists ? Jo nevienu faktu, apsvērumu, risinājumu neesat minējis nevienā portālā kur komentējat. Tikai personiskais viedoklis kurš tiek uztiepts ar domu ja nav tā, lai nav vispār.

20.oktobris 2023 Atbildēt