Komentāri: Tieslietu ministre: konvencijas un valsts struktūras nav brīnumnūjiņa negāciju izskaušanā

Komentē 7

/Stambulas konvencija nav brīnumnūjiņa nevienā valstī/

Nopietni? Tad kādēļ to vajadzēja ratificēt ejot pāri līķiem, cienījamā jenotu pārstāve? Jo tāds bija uzstādījums no centra? Jūs esat nožēlojama, noziedzīga politveidojuma sastāvdaļa, biedrene Egnere!!

1.janvāris Atbildēt

Ei nu ei, pirms balsojuma Saeimā taču bija !

1.janvāris Atbildēt

Stambulas konvencija ir abstrakts apraksts par vardarbību pret sievietēm un iedomāto dzimtes jēdzienu, kas neuzliek nekādus pienākumus pildīt šo konvenciju. Centra tā tika pieņemts un pārējo valstu deputāti, atsevišķu amatpersonu iespaidā centās to ratificēt. Tikai neviens nespēj paskaidrot tās jēgu un pamatojumu cīņā pret vardarbību

1.janvāris Atbildēt

Likums esmu tikai es un tā ir vienīgā formula, kuru atzīstu..! Tā darīja mani senči Polijā un jau no 14.-15. gadsimta. Mūsdienu demokrātija, tā ttkai galēru vergu pašpārvalde un nekas vairāk..

1.janvāris Atbildēt

Stambulas konvencija? Stambulas konvencija ir instruments ar ko pārvaldīt Latvijas valsti no ārpuses. Acīmredzot uz doto momentu Latvijas valsti no ārpuses pārvaldīt nav nepieciešams. Kad tāda nepieciešamība būs tad arī Stambulas konvencija būs kā saka, tut kak tut.

1.janvāris Atbildēt

Nožēlojamā blondīne! Vai tad Latvijā šodien nav aktuālāku steidzami risināmu jautājumu kā vien šī Stambulas konvencija un partnerības likums?

1.janvāris Atbildēt

Ja melīgi & nodevīgi ļautiņi, kam patīk "spēlēt" ministrēšanu...(no jévé, protams!), kura LV ~20g novedusi neapskaužamā ekonomiskā/ sociālā& drošības situācijā mēģina iestāstīt, ka melns ir balts& otrādi, ticība ir absolute nulle...Normālā valstī TĀDUS tiesātu. Te var izteikt tikai dziļu nožēlu!

1.janvāris Atbildēt