Komentāri: Krievijas cilvēktiesību aktīviste: okupanti baidās Nirnbergas procesa

30.03.2024. Olga Leonidova, speciāli “kontekst.lv” Abonē digitālo avīzi Neatkariga.lv bez maksas
 

Komentē 5

Nirnbergai būs grūti. Tik daudz atbalstītāju un visi domā ka tiesāšana notiks pēc viņu uzskatiem. Nāksies pārrauties Nirnbergai uz pusēm.

30.marts Atbildēt

Cik noprotu, šai sievietei nebūtu pretenzijas pret Pūķinu, ja vien viņš neiebruktu Ukrainā, jo krievi ir tādi kādi ir un tur nu neko nevar darīt, jāvāc palīdzība no rietumiem, tā jādala Krievijā apdalītajiem, un būs labi! Tik tas lielais jautājums - kādēļ gan rietumiem būtu jāsniedz palīdzība Krievijā dzīvojošajiem, to starp no Ukrainas aizbēgušajiem, savu valsti nodevušiem krievmīļiem?

30.marts Atbildēt

Krievi ir tādi kādi ir, tas labākajā gadījumā. Vispār jau krievi ir imperiālisti, agresori, vatņiki un tā tālāk. Tas ir tas ko mēs zinām un ko mums katru dienu pasniedz. Bet ko mēs zinām par patiesajiem vispārcilvēciskajiem motīviem kāpēc liela daļa atbalsta Putinu? Neko! Krieviem vispārcilvēcisku motīvu nav jo tādu taču mazattīstītajiem nemaz nevar būt. Bet, vai tiešām mazāk attīstīti un nevar būt? Katrā ziņā vismaz inteliģentam cilvēkam pie šāda jautājuma vajadzētu aizdomāties. Bet vai aizdomājas? Domāju ka nē. Tipisks šodienas inteliģents domā ka lai domā zirgs jo tam lielāka galva. Rezultāts ir neapskaužams. Rietumi vairs nesaprot kas ar Krieviju notiek kaut Putins strādā kā pēc jau sen uzrakstītām notīm.

30.marts Atbildēt

Kas ir krievi latviešiem šķiet nav jāstāsta, kaut tiešām daudzi pie krieviem pieskaita arī visos tos krievvalodīgos, kuri īstenībā ir pārkrievojušies ēbreji, armēņi, azarbaidžāni, ukraiņi, uzbeki, čečeņi, udmurti, visas pārkrievotās, Krievijas teritorijā dzīvojošās tautas. Krievi kā tauta vairāk saglabājusies Baltkrievijā, nedaudz Krievijas Federācijā. Krievijā varu realizē tā saucamie krievvalodīgie, pūķini šoigas, lavrovi, utt., utt., teju neviena krieva. Krievu tauta, tās īstenā valoda ir uz iznīcības sliekšņa. Un tas ir skumji, jo īstie krieviņi, kuri ir redzami arī Latvijā, ir bezgala forši, kulturāli, visādā ziņa labi cilvēki, pat nereti nesamaitātāki par latviešiem. Visu samaitā tā drausmīgā krievvalodīgo pelēkā masa, kura ir okupējusi Krievzemi, uzurpējusi tur varu. Cilvēkiem nav vaļas iedziļināties, kurš krievs, kurš krievvalodīgā padibene bez savas kultūras, saknēm, tādēļ visus, kuri runā krieviski nomēra pēc vienas auklas. Un šiem krievvalodīgajiem ir viena mentalitāte - nespēja pašiem tikt galā ar savām dzīvēm, nelūdzoties varai remontēt viņu mājas, gādāt par apkuri, utt.. Viņi sēdēs un grauzīs sēmuškas, neko nedarīs, un tad lūgs Pūķinam, lai dod. Kādas ir Krievijā vērojamās krievvalodīgo vergu sādžas - visas vienos mēslos. Baltkrievijā, kur krievi vairāk, viss tīrs, pat izlaizīts, prieks skatīties, kaut no brīvībām arī tur ne smaka, gribi, negribi jāpielūdz tētuks Lukašenko. Nu tādi viņi ir, tā tie krieviņi mocās ar tiem krievvalodīgajiem.

30.marts Atbildēt
braucosais > 117414234599465

Tu par Rīgu būtu tā pārdzīvojis kā par krieviem , visas tās pasaules glābēju biedrības grozās ap naudu un par naudu bet kā saulainā tāle ir aiz horizontā tā arī ir

30.marts Atbildēt