Komentāri: Krītam demogrāfiskajā bedrē bez dibena

Komentē 6

Lielisks Kariņa padomnieka demogrāfijas jautājumos ar 3000 algu 4 gadu darba rezultāts.

15.februāris 2023 Atbildēt

Ceams, ka nra.lv nebūs tādu cenzoru kā jauns.lv, la.lv delfi.lv, kur rupji pārkāpjot Satversmes 100. pantu ( Ikvienam ir tiesības uz vārda brīvību, kas ietver tiesības brīvi iegūt, paturēt un izplatīt informāciju, paust savus uzskatus. Cenzūra ir aizliegta), kuri dzēsīs ārā visus, kaut nedaudz neērttos komentārus.

15.februāris 2023 Atbildēt

Ja paši galīgi nevaram, vai arī negribam, nupat ir parādījusies laba iespēja tikt laukā no tās demogrāfiskās bedres. Pēc tās zemestrīces Turcijā, ir gaidāmi dqudzi bēgļi un kas traucē viņus uzņemt pie mums.? Vispār jau ar turkiem, mums ir sena pieredze šajā ziņā. Tiltu Kuldīgā pāri Ventai un arī viņa apvadkanālu, būvēja turki, tiesa ne bēgļi, bet karagūstekņi, pēc Krievu-Turku kara. Bērnībā vienu viņu pēcteci pat sastapu Rīgā, kurš toreiz dzīvoja netālu no Matīsa tirgus. Viņam bija dēls, ar tādu latvisku vārdu Aivars. Labi runāja latviski, lai gan ģimenē lietoja arī turku valodu. Vispār islamisti mums ir bijuiši no laika gala, jo pat ejot uz Meža kapiem, kreisā pusē pirms kantora, ir sena musulmaņu kapsēta.

15.februāris 2023 Atbildēt

Ir viena iepriecinoša ziņa- līdz gadsimta beigām Āfrikā dzīvos puse no planētas 9 miljardiem iedzīvotāju. Eiropā, Āzijā, Amerikā un Austrālijā- pārējie 4,5 miljardi.

15.februāris 2023 Atbildēt

Valstij ir pieejami visi nepieciešamie līdzekļi, lai dzimstība augtu un iedzīvotāju labklājība uzlabotos. Diemžēl šie līdzekļi netiek izmantoti, jo augstajos amatos ieceltajiem trūkst valstiska mēroga domāšanas un lietpratības (nepārsniedz patērētāja vai maksimums uzņēmēja aprobežoto ekonomisko domāšanu), lai tos saskatītu. Bet tiek pielietoti rīki, kas vēl vairāk pasliktina situāciju.

16.februāris 2023 Atbildēt

Bagātajās valstīs Vācijā, Japānā, Norvēģijā un.t.t. iegulda milzu līdzekļus dzimstības palielināšanā. Rezultāts ir 0.

16.februāris 2023 Atbildēt