Komentāri: Tiesvedībās par Covid-19 sertifikātiem izšķērdē ievērojamus valsts resursus

Komentē 14

Tiesāšanās motivācija ir ļoti vienkārša- piespiedu vakcinācija bija cilvēktiesību pārkāpums, ne velti normālajās Eiropas valstīs nekā tamlīdzīga nebija. Tas, ka Latvijā vakcinētie tiesneši nenostāsies pret valdību, nenozīmē, ka cilvēktiesību pārkāpuma nebija.

31.marts 2023 Atbildēt

Normālajās Eiropas valstīs cilvēki paši vakcinējās, bez piespiešanas. Nevakcinētie kovidnieki pārslogoja slimnīcas, viņu ārstēšanai tika tērēti milzu līdzekļi.

31.marts 2023 Atbildēt
Jozefs > j.nis.5ab74e2ba392d

Lūdzu precizē to cilvēku veselības stāvokli, kuri bija slimnīcā, un kāpēc, un vīrusa raksturus ietekmi uz cilvēka veselību un dzīvību, un uzraksti epastu un nosūtīšu info kura balstās uz lv, pvo, ema, cdc, ecdz, utt, gan slimnīcu datus

31.marts 2023 Atbildēt
viesis > j.nis.5ab74e2ba392d

Jāni, nu beidziet atkārtot LTV ziņas :) normālās valstīs vakcinējās tie, kas gribēja, tajā pašā Vācijā pat slimnīcās strādā nevakcinēti mediķi, Anglijā paziņas vēl joprojām nav vakcinējušies un normāli dzīvo, ne apgrūtina slimnīcas ne viņiem kāds skrien virsū, draud atņemt iztikas līdzekļus un vecāku tiesības, kā Latvijā........Attiecībā uz slimnīcu apgrūtināšanu- atcerieties, ka Latvijā vispār ir nabadzīga un vāja veselības aprūpe, kuras dēļ ir augsta mirstība no ārstējamām slimībām, tā, ka ne jau nevakcinēšanās tur pie vainas. Un, bez tam, vismaz šobrīd taču ir skaidri zināms, ka vakcinācija nepasargā no saslimšanas un apkārtējo aplipināšanas, tā, ka nekādā ziņā Latvijā piekopto piespiedu vakcināciju nevar uzskatīt par samērīgu cilvēktiesību ierobežojumu. Bet, kā jau minēju- tā kā viss šis pasākums bija politisks, tad, protams, objektīvu tiesu tur nav ko gaidīt.

31.marts 2023 Atbildēt

Un, jā, par valsts resursu tērēšanu varbūt vajadzētu parunāt ar politiķiem, kuri pieņem neloģiskus un nepamatotus lēmumus, kas ir pretrunā veselajam saprātam, sākot ar masveida piespiedu vakcināciju un beidzot ar bezjēdzīgiem vakcīnu iepirkumiem, nevis pārmest cilvēkiem, kuri vismaz cenšas aizsargāt savas tiesības........

31.marts 2023 Atbildēt

Ingai P. tomēr lūgums nejaukt "kovidskeptiķus" ar cilvēkiem, kuri nepakļauj sevi noziedzīgai piespiedu vakcinācijai. Tie ir ļoti atšķirīgi stāsti, Inga!

31.marts 2023 Atbildēt

Lai velk no Kariņa algas nost visus izdevumus!!!! Viņš ir tiešā veidā atbildīgs par visiem nevajadzīgiem izdevumiem saistībā ar kovidu! Vispār tādiem personāžiem būtu jāsēž aiz restēm nevis jāvada valdība!!!

31.marts 2023 Atbildēt

Ja es ka parasts cilvēks piem. Strādājot priv. Firma būtu izsaimniekojis firmas budžetu pa labi pa kreisi es sēdētu cietumā jau pēc nedēļas!!! A te vnk absurds notiek un vēl brīnās, ka visi pamet šo valsti!!!

31.marts 2023 Atbildēt

Katram gadījumam atgādinu, ka 2021.g. rudenī arī LATVENERGO bija psiholoģiskais terors pret darbiniekiem saistībā ar C-19. Ķeguma HES izcēlās darboņi O.Čodors, A.Rozentāls (HES vad.); viņu teiktais par savu rīcību noved pa ķēdīti līdz Personāla daļai (I.Kola). Laiks izvērtēt savu rīcību arī tā laika vadošajiem LATVENERGO darbiniekiem: A.Zēģele (HES tehniskais direktors), G.Baļčūns (Rīk. 254p)... Šajā sakarā, lūdzu paskatieties LATVENERGO Ētikas kodeksa p.4.2.1., 4.2.3., 4.2.5. Piem. p.4.2.3. Vienlīdzīga attieksme pret kolēģiem, sadarbības partneriem – darbinieki ievēro vienlīdzīgu attieksmi un izturas ar cieņu pret visiem darbiniekiem...

31.marts 2023 Atbildēt

Ļoti dīvains un glumjš raksts, bez skaidras pozīcijas. Faktiski turpinot tiesvedības, nevis kompensējot cietušajiem zaudētos ienākumus, valsts turpina "naudas ir tik daudz kā nekad" pasaciņu.

31.marts 2023 Atbildēt

Protams,ka "cienījamā " ministra Bordāna apstrādātie tiesneši vairs nemāk lasīt un saprast jebkuru likumu, kaut gan klaji tika pārkāptas VISAS cilvēktiesības,UZSPIEŽOT eksperimentālu šķīdumu klīniskā pētījuma ietvaros.

31.marts 2023 Atbildēt

Bezkauņas, pirmkārt jūs pie varas nevarat pierādīt un pamatot medicīniski vakcinācijas nepieciešamību, jo cilvēkam nav jāpierāda kāpēc nav javakcinejas, bet tam kas prasa un liek, un tāpēc arī netīši prasa vak nācijas sertifikātu nevis tieši neraksta tiesību aktos ka tev javakcinejas pret covid 19 infekciju un neraksta pamatojumi kāpēc javakcinejas, un nav norādīts ar ko darba apstākļi tik īpaši, ka nepieciešama vakcinācija, līdz ar to tas viss ir prettiesiski, jo arī vakcinācija ir medikaments un tā ir iejaukšanās cilvēka veselība un dzīvība, un nedrīkst pierunāt, motivēt, ietekmēt, utt, jo tas ar prettiesiski,

31.marts 2023 Atbildēt

kāds šo tiesvedību ietvarā no spkc palūgtajiem datiem par nāves cēloņiem pēc šīs vakcinācijas saņēma ļoti interesantus faktus - diennakts laikā pēc potes miruši ap 40 cilvēki, nedēļas laikā virs 200, mēneša laikā virs 1000...

nevienam nekādas saistības vai aizdomas par saistību ar vakcināciju...

cilvēki gājuši pēc dzīvību glābjošās procedūras, bet miruši dažas stundas pēc tam...

ne tiesai ne valdībai, pat ne masu mēdijiem par to runāt laikam nav ļauts

31.marts 2023 Atbildēt

Ir jau vēl viens aspekts- pēc vakcīnas ļoti daudzi cilvēki saslimst ar covidu to 12 dienu laikā, kamēr vēl cilvēks skaitās nevakcinējies. Anglijā tas bija ietverts oficiālajā statistikā, un tie skaitļi no visiem inficētajiem bija pietiekoši iespaidīgi. Pie mums šādas statistikas nav, bet apkārtnē liels daudzums ir izslimojuši oficiāli covidu tieši pēc vakcīnas. Un arī visi izliekas, ka viss ir kārtībā, tās tikai tādas sakritības esot... visu cieņu tiem, kuri tiesājas, taču šis ir politisks jautājums, tādēļ objektīvu un taisnīgu tiesu varam negaidīt.

31.marts 2023 Atbildēt