Komentāri: Senioriem e-veselība draud kļūt nepieejama – vajadzēs algot datorspeciālistu

Komentē 11

Karteja mulkiba briva LATVIJA!!!

5.maijs 2023 Atbildēt

❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā SEX modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ ja.cat/id378056

5.maijs 2023 Atbildēt

Vai kāds ir vispār pievērsis uzmanību tam, kā šie e-pakalpojumi strādā? Kā jūtas parastais lietotājs lietojot to? Vismaz latvija.lv ir viena no pakalpojumiem, ko nav iespējams lietot. Informācija, kas bija pieejama līdz uzlabojumiem, ir vienkārši pazudusi. Un kā ar interneta pieejamību, kā ar senioriem? Tā jau ir necieņa pret viņiem kā daļu no Latvijas iedzīvotājiem. Pakalpojumiiem ir jābut pieejami ikvienam - arī viņiem.

5.maijs 2023 Atbildēt

Nevienam Latvijas iedzīvotāji neintrese .Mūsu algotņiem intrese vara un nauda .Kas mums par cilvēku labklājību.Skaitas demografiska valsti dzīvojam.Kur.100galvas varbūt.

5.maijs 2023 Atbildēt

Jo ātrāk penši apsprāgs,jo mazāk pensiju valstij jāmaksā

5.maijs 2023 Atbildēt

Atcilvēciskošanu var pārtraukt arī ar atombumbu.

5.maijs 2023 Atbildēt

Kas tad tie par senioriem, kuri ne velna neprot un nesaprot..? Seniori mums neskaitās pat galīgi veci gados, bet gan cilvēki pirmspensijas vecumā. Ar pensionāriem var būt visādi un kurā gadā dzimis. Ir pat vēl Pirmās Latvijas laikā dzimušie un par tiem neko nesaku. Pats jau ganrīz 20. gadus esmu pensijā un ja būtu vajadzīgs, varētu tikt iekšā ar to ID karti. Vajadzēja tomēr viņu izņrmt, bet nezin kādēļ, cilvēkus atrumāja un pateica, ka vēl nav obligāti invalīdiem un pemsionāriem.. Kas tur sarežģīts, tas gan nav skaidrs..? Ja prot darboties ar bankas kodu karti, tad vajag tikai ID karšu lasītāju nopirkt, ja vien viņš nav jau pašā datorā iekšā.. Dell un citos biznesa klases datoros, tas ir obligāts atribūts un ar viņu var lasīt ne tikai ID, bet arī bamku kartes. Dubults ieguvums un nekādu lieku kla[atu..Ja cilvēks vispār neko neprot, kā tikai ievilkt krustiņus paraksta ailēs, tad gan nav jautājumu un padoma..!

5.maijs 2023 Atbildēt

viņa tāpat ir nepieejama, vai ar e-parakstu, vai bez. Cik vidējam pensim paliek no savas vidējās pensijas mēnesī? Centi. Cik maksā viena zoba labošana? Tik, cik viena meneša pensija. Cik maksā mašinas skate? Tik, cik otra pensija. Kā sakrāt? Par velti pat neizraus, sprāgsti kaut nost! Nemaz nerunāju par protezēm... Un tieši vecumā zobu problēmas ir visaktuālākās!

5.maijs 2023 Atbildēt

zobārsts pastrādā dažas stundas un paņem visu manu mēneša pensiju, jeb pusi no normālā strādājošā mēnešalgas. Kāds saredz šeit kādu loģiku vai sociālo taisnīgumu? Lai iet d..ā tā visa e-veselība, dzirdēt par viņu negribu!

5.maijs 2023 Atbildēt

Šādu tizlu e veselību var neizmantot.

5.maijs 2023 Atbildēt

Parazīti un liekēži ierēdņi imitē kaut kādu darbību kura nevienam nav vajadzīga.

5.maijs 2023 Atbildēt