Komentāri: Vai atkal jāgroza Pilsonības likums Pjotra Avena dēļ?

Komentē 6

Dubultā pilsonība - debīlisma lielākā izpausme! Nevar jāt uz diviem, trim zirgiem vienlaicīgi! Šī situācija saknē ir amorāla, izdomāta izredzēto apkalpošanai uz citu rēķina! Pilsonības likumu var neatvērt. Var pieņemt citu speciālo likumu, kas aizliegtu Latvijas pilsonību tiem, kuriem ir citas valsts pilsonība! Vienkārsi un ātri atrisināma problēma!

10.oktobris 2023 Atbildēt

Likumam jābūt venkāršam un saprotamam kā ar cirvi nocirstam,jebkāda darbiba kura izpaužas pret Latvijas valsti un viņu pilsoniem,nekavējoties tiek atņemta pilsoniba (pat ja tā ir viena) un persona tiek izraidita no valsts

10.oktobris 2023 Atbildēt

Manuprāt, dubultpilsonība ir pārāk liela greznība tik mazai tautai un valstij, kāda ir latvieši un Latvija.

10.oktobris 2023 Atbildēt

Bet protams, dubultpilsonība nevar pastāvēt! Ja pieņemam kaut vai teorētiski konfliktu starp divaām šādām dubultpilsonības valstīm, tad kuras valsts pusē jānostājas šim "dubultajam", ko . . . . !?

10.oktobris 2023 Atbildēt

Pilsonība u valoda ir proritāte šai vadībai jo pārējais ir jau pasen nolobēts un nav apspriežams

10.oktobris 2023 Atbildēt

Kaut kā pārāk bieži tagad uzrodas dažādi frukti, kas tādā vai citādā veidā aizstāv Avenu. Interesanti, ļoti interesanti.

Varbūt 2013 gadā likums netika rakstīts tieši Avenam, bet gan tādiem kā viņs gan.

Jebkurā gadījumā, tas ka, pastāv Latvijas un Krievijas dubultpilsonība ir absurds. Tas jālikvidē tūlīt pat. Un no P.Avena Latvijā nav jābūt ne smakas.

11.oktobris 2023 Atbildēt