Komentāri: Vai patiesi valdība perina mukšanas plānu ar "airBaltic" lidmašīnām?

Komentē 15

Tas būtu skaisti- kara gadījumā paņemt vagu pa nodokļu naudu. Ar avio firmu, kuras pienesums budžetā ir ar mīnuss zīmi, bet šefam alga ir miljons.

28.oktobris 2023 Atbildēt

Knariņam biļete jau kabatā,nozibētu tik brilles.

28.oktobris 2023 Atbildēt
daiko > roberts.cipulis

Šeit fiziska kara nebūs ,toties visai iespējama liņča tiesa ..

29.oktobris 2023 Atbildēt

Daudz trokšņa par labu Latvijas nelabvēļiem

28.oktobris 2023 Atbildēt

1945,gadā laidās lapās bez kāda plāna. Tagad to pašu emigrantu pēcteči izdomās plānu, kā aizlaisties. Tāpēc man nav nekādas uzticības bijušajai emigrācijai.

28.oktobris 2023 Atbildēt

Uldis Ģērmanis varēja aizlaisties pat 1945.g. 8. maijā, jo vācu karaspēks ( 32 Vērmahta divīzijas t.sk. skaitā Latviešu leģiona 19. divīzija) spēja noturēties >6 mēnešus t.s. Kurzemes cietoksnī jeb katlā.

28.oktobris 2023 Atbildēt

Ista "klaunu valdiba",nekādas mukšanas nebūs ,ZemeSSargi,visu uzraudzis ,un pa kumpalu ar laidi ,katram kurš muks ,un Latviju neaizstāvēs, sarūsējušu kalašņikova automātu rokās un uz pirmo liniju ierakumiem

28.oktobris 2023 Atbildēt

Šitais plāns ir feiks uzmanības novēršanai. Īstais, it kā pilnībā noslepenotais, par kuru gan daudzi zina, esot laist ļeku ar ASV militārajām transportlidmašīnām no Šauļiem. Krievi x-stundā RIX momentā atslēgs pilnībā, bet NATO militāro lidlauku Šauļos dažas dienas neaiztikšot. Dzirdēju trolejbusā. ;)

28.oktobris 2023 Atbildēt

Kurš pirmais kuru šoreiz "atslēgs"? Ir kādas noklausītās ziņas no NATO komandcentra? "Rinkēvičs: Ja «Balticconnector» bojājumos pierāda Krievijas atbildību, Baltijas jūra jāslēdz kuģošanai (lsm_lv)

28.oktobris 2023 Atbildēt

Kas tur ko pētīt, jo būs jau kā parasti. Kuri sēž opozīcijas pēdējās rindās, tie atkal spēlēs pirmo vijoli nākotnē, bet patreizējie amerikāņu draugi un bļdlaižas, laidīs aumaļām uz lidostu, jeb pat irsies pāri Baltijas jūrai, kā jau savā laikā, to darīja mūsu agrākās un neorganizētās kvislinveidīgo tautiešu varzas.. Nekas jauns jau nav izgudrots, bet ceļot pie baltajiem lāčiem, tas lai paliek tiem savas dzimtenes apsēstiem antņirm, kuri ja nekritīs frontē, aizstāvot mūsu svētās robežas pēdējo collu, brauks tur ar atkal atkal ar kādiem lopu vagoniem, jo nekad netiks pelnīti iedalīti, mūsu sabiedrības krējuma poda augšējā tremestrī. Atliek tikai šo visu lasīt un brīnīties, bet viss notiek tieši tāpat, kā jau aprobēts tiek Ukrainā un ja vēl šobrīd nenotiek, tad tam sāk jau cītīgi gatavoties un tas izraisa tikai šķērmas pārdomas, gan par valsti un tiem tiem netīrajiem mūsu satrapiem, kuri sakās pārstāvam visu mūsu latviešu tautu..

28.oktobris 2023 Atbildēt

Ir taču skaidrs, ka šie salašņas kaut kam gatavojas un ārkārtas situācijas gadījumā glābs savu ādu un sazagto mantu. Viņiem nerūp ne Latvija, ne tās iedzīvotāji. Būšana pie varas ir tikai instruments savas labklājības celšanai. Visa tā māžošanās ar armijas veidošanu un militāro liberiņu pirkšanu ir tikai ķeksīša pēc.

28.oktobris 2023 Atbildēt

Ar Latvijas Armiju ,un ZemeSSardzi vis ir kārtibā,un ari tie zēni kuri tur dien ir Latvijas patrioti,pareizi jau komandieris Kalniņš sacija,ja ari būs Xstunda ta tiem kuri bāzīs savu netiro ķetnu ,Latvijā ,Baltijā ,atrausies pa pilno......

28.oktobris 2023 Atbildēt
Jozefs > janis.b.rzi

Ja cilvēkam dots domāt vai reizēm nešķiet ka tā ir tikai ilūzija un iefoma par cilvēka vārda spēku un varu pret evolūcijas procesiem un tā augstāka spēka

28.oktobris 2023 Atbildēt

Mirstīgie jau nav kur mukt?

28.oktobris 2023 Atbildēt

Jā ,perina ,acīmredzot--ar to pidaru un palaistuvi priekšgalā..bet sliktāakis ir tas ,ka tiem kropļiem joprojām bus pieeja pie valsts kases izlaupīšanas un barošanās..un neviens nav spējīgs pieņemt likumu ,kurš šados gsdījumos bloķē visu dezertieru un nodevēju banku kontus..

29.oktobris 2023 Atbildēt