Komentāri: Asiņainais saldējums: skandināvi šokā – cilvēku slepkavošanu Ukrainā ražotājs nosauc par parastu "ģeopolitisku notikumu"

Komentē 7

Un atkal visglupākajā vaidā bizness tiek jaukts ar politiku. Šai jautājumā nu vismaz Zviedrijai būtu jātur muti ciet un ne ko nerunāt par šō tēmu jo laikam sekmīgi ir aizmirsuši kā otrā pasaules kara laika būdami it kā neitrāli apgādāja trešo reihu ar izejvielām un rezerves daļām. Kas par ģēopolitisko notikumu vai kāds varbūt varētu pateiktkāpēc Izraela nav saņēmusi nosodijumu un kaut kādas sankcijas par masveida palestīniešu iznīcināšānu. Ja jau nosoda vienus tad jānosoda būtu arī citi savādāk kaut kā nesmuki sanāk.

7.novembris 2023 Atbildēt

Ja Busuļis turpinātu uzstāties krievijā- tad teiktu, lai nejauc šovbiznesu ar politiku? Ja kāda zviedru firma ražotu un pārdotu krievijai ieročus, tad arī tā teiktu? Ja nezināji, krieviem jebkas ir politika. Neatceries, pēc kādiem notikumiem atrada "kaitīgas" vielas mūsu produktos?

7.novembris 2023 Atbildēt

Tu laikam esi galvu riktīgi sasitis

7.novembris 2023 Atbildēt
V ilis Gutmanis > andris.64e4752e653bf

Ja Busulis turpinātu ustāties Krievijā tā būtu viņā darīšana nevis politisks jautājums. Par to Zviedrijas firmu kas pārdotu Krievijai ieročus es jums varētu atbildēt tā - to ko viņi uzskata par suprer moderniem ieročiem Krievija jau sen ir aizmirsusi. Par to ko uzskata Krievija nemācēšu teikt taču ja kās grib diktēt savus noteikumus tā jebkurā gadijumā būs politika. Jums cienītais laikam ar galvu nav kārtībā kad jūs sagribējāt diktēt Krievijai savas gribulēšanas Krievija likumīgā vaidā norādija ka mūsu produkcijā ir pārsniegts koncerogēnu līmenis. Tā kā gribējāt uzspiest viedokli un atbildē saņēmat ēdiet paši savas šprotes.

7.novembris 2023 Atbildēt
V ilis Gutmanis > latgaliisa

Priecājos ka jums ar galvu viss ir kārtībā tikai žēl ka tur smadzeņu nav.

7.novembris 2023 Atbildēt

Kad ASV ar saviem dienderiem iebruka Irākā / nelietīgais Huseins bija uzsācis amerikāņiem un britiem piederošo naftas atradņu nacionalizāciju/ , nevienam Latvijā iebildumu nebija. Tā ka, tas ir savādāk. Ir labie okupanti un sliktie okupanti. Mēs kā ASV kolonija drīkstam runāt un domat tikai tā, kā saimnieks licis!

7.novembris 2023 Atbildēt

Bizness ir specifisks prostitūcijas paveids.

7.novembris 2023 Atbildēt