Komentāri: Latvijā nabadzībā dzīvo 22,5% cilvēku. Gaidāms, ka nabadzības riskam pakļauto senioru skaits vēl pieaugs

Komentē 5

Nu tas parāda,cik daudz rūpējas JV par saviem vēlētājiem - atsviež pāris kapeikas tautai, kamēr paši peldas pa saviem vairāku tūkstošu eiro algu un plus vēl bonusu piemaksas. Ģimenēm tagad vispār ir traģiska situācija -jo vairāk bērnu,jo nabadzīgāk jādzīvo,jo valsts vispār ir vienaldzīga par valsts izaugsmi kā tādu... Tā vien skaties,ka līdz 2100.gadam LV neizvilks un varēs mierīgi izdzēst no pasaules kartes ,ja protams Krievija to neizdarīs ātrāk.

1.janvāris Atbildēt

Būdams pensionārs saskaņā ar tabulu nu jau vismaz 7 gadus dzīvoju aiz šī nabadzības sliekšņa . Tomēr ar 500 eiro mēnesī ,savā ieskatā dzīvoju gluži labi . Protams ,par ārzemju braucieniem pat nesapņoju ,iztieku ar skatiem kurus rada televizors. Viss pārējais ir secīga ekonomija ,bez jebkādām ekstrām , ja nu vienīgi šis internets ,mobīlo telefonu nelietoju , iztieku ar veco "pie sienas" .Lētu produktu ir atliku likām , nekad neatļaujos dienas pārtikai vairāk par 3,5 - 4 eiro . Šobrīd lētākais ir kartupeļi ,vista ( no vistas man veidojas 6 porcijas ,sanāk zem 1 eiro ), kāposti , kurus skābēju pats. Maize īpaši laba rupjmaize, ir dārga un to lietoju minimāli . 2x nedēļā pa šķēlei cūkgaļas Katrā ziņā nebadojos . Mani tracina apkārt mītošie nestrādātāji un gumijas vilcēji ,kuri izliekas ,ka strādā . Būdams mazs zēns redzēju kā vecmāmiņa cēlās pl. 4 no rīta ,lai ietu strādāt par sniega tīrītāju uz pontontilta .Sievietēm ,drupu novākšana un sniega tīrīšana no ielām bija īsts katorgas darbs ,jo katru sniegoto dienu nākot no skolas redzēju kā viņas šo sniegu novilka no ielas ar vecām vanniņām .Tagad strādājot nieka paris stundas dienā ,parasti kādas 3 dienas nedēļā , prasa vismaz 700 eiro ! Un kur nu vēl bari kuri nedara neko . Vismaz 3 vīri virtenē viens aiz otra pārbauda atkritumu tvertnes ,kaut ko savāc un drebošam saujām tirgū pērk lētu dzeramo odekolonu !..Tad protams nabadzība .

1.janvāris Atbildēt

Tāda ir Latvijas realitāte- atpalicība un nabadzība uz Eiropas fona. Bet, nu, cilvēkiem vismaz prieks par ilgi valdošās partijas pārstāvju - premjera un prezidenta uzrunām, esot lieliskas. Tas jau ir solis uz priekšu progresa virzienā :)))))))))))))

1.janvāris Atbildēt

P.S. Ar šādām uzunām Latvija drīz kļūs par attīstītu valsti :)))))))))

1.janvāris Atbildēt

Vai nu neprotam un nepratām strādāt, jeb kāds mūs regulāri aptīra..?

Īstenībā, kāda nabadzība, vai pat bads..? Paskatījos ledusskapī, bet tur vēl pele, nav aiz bada pakārusis un tad paskatījos zemāk par savu jostas vietu un tur vēl zirneklis nav aizvilcis savu tīklu, tai bībeliskai vietai priekšā un no tā varam droši secināt, ka tās nešpetnās runas, par nabadzības slieksni Latvijā, ir stipri vien pārspīlētas.. Kā teica viena sena karaliska persona, tad nav ko aurot uz pils laukuma un prasīt sev dienišķo maizi..! Ja pilī ir izbeigusies maize, varu taču ēst arī kūkas un tā es parasti arī daru.! Latviešie arī vajag tā darīt un nevajag arī braukt ar specreisa lidm,ašīnām, bet var taču lidot kopā ar visiem un parasyajā biznesa klasē.! Izskatās mūsu mazturīgie, pamatīgi vien izlaidušies un grib to un vēl to, bet paši neko sev nav nopelnījusi, pēc tās klasiskās kapitālisma formulas, ka naudu taisa, bet ne pelna paši, ar melnu muti un grūti, sūri strādājot..?

1.janvāris Atbildēt