Komentāri: Kāpēc Latvija nolemta energonabadzībai

Komentē 11

Atkal padomija vainīga - 32.g. neļāva pašiem neko darīt

7.janvāris Atbildēt

Visu cieņu žurnālistam par CO2 kā globālo baiļu faktoru un pasaules pārapdzīvotību kā problēmu, un zināma taisnība tā ir, bet tikai daļēji. Tomēr sazvērestības teorijas atiecībā uz šodienas Latvijas ciešanām nav jāmeklē padomijā vai globālo kapitālistu ļaunajos nodomos. Banāli, bet augsto elektrības kā luksusa preces cenu Latvijā galvenais iemesls ir negodīgi nopelnāma nauda, ļoti ļoti liela nauda, kas šobrīd straumēm plūst saujiņai politisko mazpartiju vadoņiem pietuvināto miljonāru kabatās.

7.janvāris Atbildēt

Vispirms ar sū..inu koku jāpadzen tie resnie mūļi ,Latvijas gāzē ,Latvenergo ,un vislabāk ar mantas konfikāciju ,un izraidit uz rašu .....

7.janvāris Atbildēt

tāpēc ka Porziņģis naktī dabūja pa aci

7.janvāris Atbildēt

Par ko brīnīties, Latvia to tikai darija pēc neatkarības atgūšanas ka iznīcināja to kas bija saņemts mantojumā no PSRS. Atlika rik vien kā uzspridzināt Pļaviņu, Ķeguma un Rīgas HES kad viss būtu vislabākajā kāŗtība. Kā gaudās par to ka noslīcinājuši Staburagu. Nu nav Latvijā tāds milzīgs elektroenergijas deficīts. Tas tiek radīts mākslīgi lai muļķīši maksātu vairāk par to ko varetu saņēmt gandrīz par velti.Tikmēr cik Latvija klausīsies ar atvēŗtu muti ko mums stāsta rietumu onkuļi , mums arī būs bads un nabadzība.

7.janvāris Atbildēt

Tikai kā šī teorija iet kopā ar migrantu importu? Ir zināms, ka baltā rase samazinās, tad lai samazinātu patēriņu bija jāpalielina teritorijas, kuras apdzīvo baltā rase, nevis citas rases, kuras vairojas bezjēgā, importēt uz vairošanās labvēlīgākiem apstākļiem. Vai arī baltā rase ir uzskatāma par pārpatērētājiem un galveno attīstības dzinuli, bet pārējās rases skaitās nepatērētāji un attīstības bremzētāji, un tad ir cerība ka tās citas rases pārņems balto rasi, un tad mazāk tērēs un bremzēs attīstību?

7.janvāris Atbildēt

Nu ko tu Kluini melo. Ja to vēl darītu NATO kara propagandisti, bet tu kam vēl dzīvā atmiņā to dienu notikumi. Kad grasījās būvēt Daugavpils HES un ar buldozeriem jau bija nostumti milzīgi gabali Daugavas senlejā, tad cēlās visa tauta ar Īvānu priekšgalā aizstāvēt savu brīvību, neatkarību, demokrātiju un laimi Tautas varenā balss dārdināja Mums nekādu HESu, AES un Rīgas Metro te Latvijā nevajaga. Mums nevajaga nekādu krievu okupācijas iezīmējumu. Un caur to visu atskanēja latviešu .irsā līdēja sulainiskie spiedzieni. Mēs elektrību un enerģiju ņemsim no Norvēģijas un rietumiem. Nu un Maskavā paraustīja plecus. Ak. jums nekā nevajag?!!! Nu tad svītrojam nost šos kaitīgos Padomju laika projektus. Šodien mute atvērās! Mute atvērsies vēl plašāk kad sapratīsim kāpēc esam atteikušies no Krievijas lētās gāzes, pērkam ASV daudzkārt dārgāko un uzkurinām karu ar Krieviju. Dzīvi palikušie vēl gaudos.

7.janvāris Atbildēt

Labs raksts. Bet mums vajag savu aes un ne tikai to. Bet lai ko kardināli mainītu, ir jāmaina sistēma. Turpmākās attīstības virziens atgādina agoniju. Un diemžēl ar nohipnotizētu masu klusu piekrišanu.

7.janvāris Atbildēt

Kārtējais šīs "valsteles" veiksmes stāsts!:D

7.janvāris Atbildēt

Izlasijam zurnalista tekstu ,johaidi-visa pagatne-ka uz delnas,gan par Romas klubu ,gan par citiem notikumiem,nu -ko talak?

9.janvāris Atbildēt

Nu? Kā tur ir ar Daugavpils HESa celšanu? Plūdi jau ziemā notiek un būs vēl vairāk. Agrāk vai vēlāk kādam šis jautājums būs jārisina...

10.janvāris Atbildēt