Komentāri: Bankas šausmās un niknumā - Latvija sākšot no tām iekasēt nodokļus

Komentē 10

Swedbanka ir ārkārtīgi alkatīgs augļotājs un , kā redzam no preses, iesaistīta asiņainas un netīras naudas atmazgāšanā teroristiem, augļotājs kurš ekonomē uz visu, samazina savu filiāļu un darbinieku skaitu, lai tik tiem nebūtu algas jāmaksā, bet, kā lai apmeklētājs tiek galā, tas viņiem maz interesē un nemaz neinteresē, ka bankā vienmēr garas rindas uz apkalpošanu. Kā arī pakalpojumu cenas ir kā jau augļotājiem, kas citiem asinis sūc. Piemēram, esot Swedbankā jautāju darbiniecei pēc izziņas par valūtu kursiem divos man interesējošos datumos. Un ziniet, atbildēja: "Vienmēr laipni, tas ir maksas pakalpojums, par Jūsu naudu jebkādi untumi. Bet šāda izziņa, ar bankas parakstu, maksā EURO 25 ! Tad palūdzu, lai mutiski pasaka šos valūtas kursus. Pateica. Tas aizņēma tieši 1 minūti. Pieņemu, ka vēl 1 minūte būtu nepieciešama izziņas izdrukāšanai un paraksta uzlikšanai.

Tad nu lūk - kāds pavisam vienkāršs alkatības paraugs no Swedbank puses.

Runājot par bijušo ptremjeru Valdi Dombrovski un bankām- nekas pasaulē nav ļaunāks par tām un cilvēkiem-augļotājiem, kas tajās strādā. Jo augļotāji ir cilvēki bez sirds un dvēseles. Saucot lietas īstajos vārdos, banku biznesa stratēģija ir augļošana. Savulaik Saeimā tika izvirzīts priekšlikums iekļaut Satversmē, ka Latvijā pamatvērtības ir kristīgās vērtības. Bībelē, tāpat arī Korānā ir skaidri un gaiši pateikts, ka augļošana ir grēks, un ir jārīkojos, lai to novērstu, nevis veicinātu. Stāsts ir par parazītiem – augļotājiem, kurus tagad nezin kāpēc sauc par finansistiem, komersantiem, bankām, kredītiestādēm vai vēl kā citādāk. Jo „augļotājs” neskan sevišķi smalki. Bet precīzi izsaka būtību parazīts=augļotājs.

22.decembris 2023 Atbildēt

Neesmu Swed kliente, taču jāatzīst, ka Saldū tā ir vienīgā pieejamā bankas filiāle. Ne jau visiem padodas elektroniski lietas kārtot. Turklāt - laipna apkalpošana un profesionāla attieksme.

22.decembris 2023 Atbildēt

Lai arī Schadenfreude, tomēr jauki, ka arī bankām būs jāmaksā, tāpat kā man. Cerams.

22.decembris 2023 Atbildēt

un tas viss no tā, ka ar speciālo likumu banku lobisti ir savulaik panākuši atkāpšanos no LR Civillikumā noteiktā regulējuma, principiem! Bankās kā akā iekrīt ari valsts maksātie pensiju noguldījumu otrais, trešais līmenis. Bankas patur sev arī mirušo naudu, ja nav pieteikušies mantinieki ( šī nauda būtu jāatdod valstij.) Un tas viss Latvijas valdības darba dēļ.

22.decembris 2023 Atbildēt

Pareizāk būtu teikt, ka tas viss notiek Latvijas valdības (ko ilgstoši vada Jaunā Vienotība) ne pozitīvas darbības bet bezdarbības dēļ. Valdība ir spējīga tikai indeksēt pensijas ar samazinātu inflācijas indeksu, bet ar tādu pašu indeksu pensionāra neapliekamo minimumu paaugstināt nav spējīga, trūkst loģiski domājošu cilvēku valsts augstākajā līmenī, ieskaitot Valsts prezidentu, kas paraksta visus tos aplamos likumus, jo nāk no Jaunās Vienotības un vārdos gan cenšas sevi atstatīt no JV, bet darbi jau runā paši par sevi.

ja visi pensionāri šogad septembrī IIN iemaksāja pāri par 9 miljoniem mēnesī, tad pēc indeksācijas oktobrī jau iemaksāja pāri par 11 miljoniem mēnesī bez kaut kādiem protestiem un sūdzēšanās EK, tas ir faktiski V..Dombrovskim, kas pirms 2023.gada budžeta sastādīšanas norādīja valdībai, ka Latvijā ir lielākais trūcīgo iedzīvotāju skaits visā ES un EK neatbalstīs budžetu, ja tajā netiks risināts nabadzīgo iedzīvotāju atbalsta pieaugums. valdība izdarīja pretējo, iedzīvotājus ar ienākumiem zem nabadzības riska robežas 2023.gadā (ap 600 eiro mēnesī) aplika ar nodokļiem. Ko Dombrovskis - klusēja, akceptēja 2023.gada Latvijas budžetu, jo arī viņš ir Jaunās Vienotības biedrs.

22.decembris 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns > j.nis.640f1a8107835

Aplikt pensijas ar nodokli - jā, kaut ko nelietīgāku pat grūti iedomāties!

22.decembris 2023 Atbildēt

Finminu un Latvijas Banku - vienā telpā ar Rimšēviču!

22.decembris 2023 Atbildēt

Nacionalizēt visas šis bankas Latvijas Valsts labā ,notiek karš ,un ar to ir izteikts viSS,tā teica zilniece......

22.decembris 2023 Atbildēt

Latvijas Bankas zibmaksājumu IT sistēma var tikt nepilna mēneša laikā pārkārtota visu pilsoņu, iestāžu un uzņēmumu savstarpējiem norēķiniem. Katram pilsonim konts Latvijas Bankā, caur kuru visi pārskaita algas, komunālos uc maksājumus bez komisijas maksām. LB ar tās 20 milj budžetu jau tagad uztur nodokļu maksātāji. Ko jēdzīgu LB dara pēc lata likvidēšanas? Pareizi, izņemot tukšu Kazāka PR vāvuļošanu, pilnīgi neko. Komercbanku netaisnā peļņa momentā izkūp gaisā un tām jāsāk nodarboties ar īstu ekonomikas kreditēšanu.

23.decembris 2023 Atbildēt

Ja gribētu sen pārietu uz LB IT risinājumiem.

Bet tur cita problēma daudziem gan jau ir jāslēpj savi ienākuma avoti.

Tāpēc par VID caurspīdīgu ienākuma kontroles sistēmu varam nesapņot vēl.

27.decembris 2023 Atbildēt