Komentāri: Pat "Vienotības" lieldraugam Normundam Bergam beidzot atveras acis

Komentē 12

Raksts iesaka nomainīt Kariņu (ar Rinkeviču???) lai 'uzņēmēji' varētu 'apgūt' Eiropas naudu, jo ja Kaiņa vietā būs ?Rinkevičs?, tad ierēdņi tūlīt sāks dalīt naudu pa labi un pa kreisi... Man rodas jautājums, vai veidojumi, kas nemitīgi barojas no budžeta tiešām jāsauc par 'uzņēmumiem' un viņu vadītāji par 'uzņēmējiem', kā arī, ko nozīmē 'apgūt' ES naudu? Vai apguve nozīmē izpļekarēt un atrakstīties? Vai arī Eiropa sāk piegriezt skrūves šai zagļu bandai, un liek ierēdņiem būt striktākiem?

11.aprīlis 2023 Atbildēt

Taisnība ir kaut kur pa vidu! Vienā ierakumu pusē ir apguvēju armija, otrā pusē ir pārbirokratizējušos ierēdņu armija, kuru ienākumus neietekmē darīšana. To galvenais uzdevums ir ievērot pašu izdomātos noteikumus un braši gaudot par "atalgojumu privātajā sektorā".

11.aprīlis 2023 Atbildēt

Grozi kā gribi, bet Jensam gultā Kariņš vislabākais!

11.aprīlis 2023 Atbildēt
clericus vulgaris > kalamburs

Cienījamā uzņēmēja pieminētie kompetenču centri ir tādi naudas sadalīšanas kantori priekš "savējiem", ka vispār būtu likvidējami. Ja kāds sekoja līdz, tad mēs visi jau samaksājām no savām kabatām miljonus, kad uzlika sodu par pārkāpumiem to darbībā.

11.aprīlis 2023 Atbildēt
Jens Zvirgzdgrauds > rima.solis

oi paldies par provokāciju - komentarā pie cita raksta jau pirms pāris dienām rakstīju, ka Kariņš vai Vienotība ir neaizstājami un labākie tikai tiem, kas grib saglabāt 3-4 organizētās noziedzības grupējumu noteikšanu pār naudas sadali valstī. Vēl es rakstīju, ka ārpus šo 3-4 grupējumu ietvariem pietiek daudz kompetentu latviesu, ko vienkārši jau gadu desmitiem nelaiž nekur pie teikšanas, jo nekalpo mafijai. Trakākais ka trollis ar pseidonīmu Rimma Solis arī pie tā paša manis minetā otrā raksta ir komentējis, bet tagad tēlo pilnīgu nezinību...

11.aprīlis 2023 Atbildēt
Rima Solis > jens.zvirgzdgrauds

Trollis u.tml.... Kas tur "trakākais", ja kāds norāda uz troļa ar pseidonīmu Jens un kāds tur, pārspīlētu viszinību? Jā, cienītais, Jūsu komentāri redzēti šur tur, bet skaidrību par Jūsu "nemīlestību" pret sorosītiem tie nerod. Nekādas "tēlošanas" šeit nav. Nečīkstiet, Jens;)

11.aprīlis 2023 Atbildēt

❤️Привет) Меня зовут Паула и мне 23 года) Я начинающая секс модель 18+) Пожалуйста оцените мои фото на ➤ ja.cat/id378056

11.aprīlis 2023 Atbildēt

NRA jau sen ir politiska ateja un Bergs nav nekadas JV lieldraugs.

11.aprīlis 2023 Atbildēt

Baigi bieži ej uz ateju, laikam caureja.

11.aprīlis 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme > madris

Madris neta pider, un pats uz ateju ar savu caureju un Reirs bija eksela ministrs kad no ekonomikas neko nerubija.

11.aprīlis 2023 Atbildēt

Kad šogad oktobrī atzīmēsim "dziesmotās revolūcijas" 35. gadadienu, tad joprojām varēsim atkārtot M.Zālītes teikto:"Bāreņi. Joprojām vēl bāreņu tauta."

11.aprīlis 2023 Atbildēt

Mhm, autors pārsteidz ar savu aicinājumu Vienotībai nomainīt Kariņu. Piaugušam cilvēkam tā kā būtu laiks saprast, ka Vienotība ir ļaužu kopa, kas apvieno cilvēkus ar līdzīgu domāšanu un uzskatiem. Latvijas atpalicība nav kaut kāds Kariņa personības fenomens, bet Vienotības politikas rezultāts. No valsts interešu viedokļa ir pilnīgi vienalga, vai premjers ir Kariņš, Rinkēvičs, Reirs, Šadurskis vai kāds cits Vienotības biedrs. No šīs kadru nomaiņas nekas labāk nepaliks. Tāpat kā žēl to cilvēku, kuri balsoja par Vienotību bet atspērušies svītroja laukā Reiru ar Šadurski. Nu, netika viņi Saeimā, valstī kaut kas no tā labāk palika? Ne par gramu. Kaut kas varbūt sāks uzlaboties, ja Vienotība nonāks opozīcijā, vai vislabāk - vispār netiks Saeimā. Tā ka - ja kāds stāsta ka nomainot Kariņu ar citu Vienotības personāžu kaut kas mainīsies uz labo pusi, atliek tikai nopūsties: "Kāds naivums Tavā vecumā....."

11.aprīlis 2023 Atbildēt