Komentāri: Kuru gan baigi interesē, ko tas prezidenta kandidāts Pīlēns domā

Komentē 7

Kuru gan tas interesē, ko domā kaut kāda hotdogus pārēdusies fotogrāfe (tiesa gan, ar labu izglītību) :)

17.aprīlis 2023 Atbildēt

❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā seksa modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ ja.cat/id378056

17.aprīlis 2023 Atbildēt

Tas bija labi redzams kovida sāgā. Kā tika apspļaudīti visādi antivakseri pat par uzdotiem vienkāršiem jautājumiem.

17.aprīlis 2023 Atbildēt

vai tad Pilenam ka prezidentam bus lielakas tiesibas neka Levitam tas pats variants tautai javel prezidents

17.aprīlis 2023 Atbildēt

Sociālajai aktīvistei sorosa sponsorētai protams Levits mīļāks nekā Pīlēns, jo Pīlēnu ir gatava atbalstīt opozīcija no kuras daudzi ir pret neoliberāļu ekspansiju Latvijā. Ja atceramies neoliberāļi arī radikāli atbalstija covid afēru, jo visas aizņemtās naudiņas nonāca viņu organzāciju un korporāciju rokās un šis tas vietējiem vasaļiem arī atleca. Tagad šis pasakums var tik apdraudēts jo latvieši iespējams ir pamodusies un saprot ka pārdot pakaļu par jūda grašiem ir pārak sāpīgi. No opozīcijas protams Pīlenu neatbalstīs neoliberālais spārns kurš jau cieta daļēju sakāvi iepriekšējās vēlēšanās, tomēr JV arī nesmādē ultraglobālistu naudiņas un cepumiņus.

17.aprīlis 2023 Atbildēt

Tomēr tas viss ir peļu darīšanas... . Ja lūgsiem Dievu no sirds par Latviju un valdību, tad ne austrumi nedz rietumi nespēs piesmiet mūs mīļo zemīti.

17.aprīlis 2023 Atbildēt

Ir Dīvaini, ka šodien, 45 dienas pirms valsts prezidenta vēlēšanām Latvijā ir pieteicies tikai viens prezidenta amata kandidāts, kamēr citās ES valstīs ap šo laiku jau notiktu karstas kandidātu priekšvēlēšanu aģitācijas un kandidātu kaujas. Kāpēc tā? Latvijā par prezidentu balso tikai Saeimā ievēlēto politisko partiju deputāti obligāti pakļaujoties savas partijas "vadoņu" noteiktam viedoklim, kas atbilst "vadoņu" specifiskām interesēm, jeb kā rakstā teikts, tas nekas, ka viņš nevelk uz prezidenta amatu, toties mūsējais, kas pildīs mūsu intereses. Šāda tipa vēlēšanās nav paredzēts ievēlēt Latvijas izaugsmei vajadzīgo Valsts prezidentu un tādas debates arī, cik noprotu, valdošās partija neorganizēs. Viņi piedāvās par prezidenta kandidātu pašreizējo prezidentu ar visu laiku zemāko politisko reitingu pēdējos 30 gados un slavēs viņu kā Nācijas tēvu, kuru pati nācija kopumā ir novērtējusi ļoti zemu. JV un NA pat baidās savai tautai pajautāt vai mēs gribam tādu prezidentu, bet, balstoties uz vēlēšanu rezultātiem, stāstīs, ka viņi pilda vēlētāju gribu. Savādāk būtu , ja prezidentu vēlētu tauta, tad partijām būtu jāizvirza augstas raudzes kandidāts, lai tauta par viņu nobalsotu. Pīlēns ir PAR tautas vēlētu prezidentu, Levits- PRET. Drīz redzēsim politisko partiju izvēli.

17.aprīlis 2023 Atbildēt